Pengikut Setia

Wednesday, 21 March 2012

Wordless Wednesday #13 - It's Confirmed!!

1st UPT yg aku wat before period due tu , aku test gune PT yg cikai cap ayam jer sebab risau kut2 negatif..
rugi dwet lak kan..:p *aku kan kedekut*
but for the 2nd time test nie (utk reconfirmed) aku buat pada hari sepatutnya aku period..
dan kali nie aku guna yg mahal sket.. *mahal pada aku kalo lebih RM10..;p
#nampaksangatekcited

8 comments:

  1. selamat melalui2 detik2 indah mengandung eh. harap2 sickness jue tak teruk

    ReplyDelete
  2. Yun :

    Thanx Yun, Mudah-mudahan dipermudahkan.. dah berharap perjalanannya semudah mase pregnantkan Alif.. dulu mase Alif.. jue lansung tak merasa morning sickness , mabuk2 pening2 semua xde.. yang ade cuma mengantuk n lapar sokmo.. tu ajelah.. hihihi.. harap2.. kali ni pun lebih kurang lah.. xmo alahan teruk2 sgt.. sbb xde pengalaman camana nak menghadapinya.. hihihi

    ReplyDelete
  3. tahniah jue... doakan kawan jugak

    ReplyDelete
  4. Sonok kans bila tgk UPT tuh kuar double line? hehe... apa2pun tahniah... smg dipermudahkan urusan...bestnye xde sickness... sy both pregnancy ada sickness tp yg 2nd ni lagi truk smpai kena warded 3hari... urghhhh xleh ingat mmg menyeksakan... all the best to u~ :)

    ReplyDelete