Pengikut Setia

Friday, 8 May 2009

Lambatnyer Masa..


Alamak...
cube tgk jam kat bawah nie...



baru kul 4.30 ptg woiihhhhh!!
lambatnyer nak kul 5.00 ptg..
apetah lagik nak ke kul 5.30 ptg..
.
.
aku balik keje kul 5.30 ptg..
tp petang nie aku dah plan nak g pasar tani kat depan opis aku nie.
g dgn adik2 aku..
tu yang nak tunggu kul 5.00 ptg..
nanti da abes sopping..
kurang2 pun dalam kul 6.00 ptg
aku akan dtg balik opis utk punch card..
amacam???
bagus x plan aku..??
hehehe..
*
*
sajer2 nak bwk adik2 g sopping..
pakai duit dorang..
bukan duit aku pun..
ahaksss.
lgpun malam ni we all dah nak gerak balik Ipoh..
aku nak kene antar adik aku balik terus ke Ipoh..
die dah tak keje n tak duk umah aku lagik pasni.
sbb die dapat futher study..
so malam nie we all will take a long journey lorrr..
( bestnyerr leh celeb Mother's Day wif Mama )
.
.
hurmmmmm....

cepatla kul 5 !!!!





p/s: aku cam pelik..nape xde sowang pun Vote Isma utk jadik juara AF7 kat poll yg ade di tepi blog aku tu ekk..kat sini xde peminat Isma kee..??

1 comment:

  1. yana x undi isma

    sbb yana xminat isma

    yana cuma minat hafiz n akim

    ahaks

    :D

    ReplyDelete