Pengikut Setia

Monday, 11 May 2009

Mother's day..

Last weekend.. aku n my hubby n oso adik2 aku balik ke Ipoh..
ekceli we all balik Ipoh sbb nak antar adik2 aku balik..
n kebetulan lak last sunday tu Mother's Day..
so..aku rase sgt2 hepi becoz aku berada di Ipoh
di samping my Beloved Mom.
wlupun aku x bagi pape kat mama as a present
tp aku hepi sbb aku dapat cium n peluk mama..
dat is the priceless moment for me..

Happy Mother's Day , Mama


Me n my beloved Mama, Wan Norainey Bt Wan Othman

n arini n time nie,,
aku dah ade kat umah aku di Putrajaya..
aku x keje arini..
i'm taking my annual leave..

amik kesempatan utk kemas umah..
n setelkan semuanya yg tak sempat aku buat last weekend..
.

.
.
lepas siap sume2 keje td..



( mase ni tgh tgk cite Xmen )

aku duk ngadap tv je la...
dah xde keje lain..
lepes cenel tu tukar cenel nie..
tu jela keje aku arini..hehehe
ekceli my hubby g keje..
so i'm Alone ..

.
.
.
td my hubby balik umah agak lewat ..
bz dgn keje katenye..
ekceli he owez balik lewat nowadays..
memang die tgh banyak pojek nak kene wat lately..
ni la bahana bersuamikan seorang Pelukis Pelan..
apepun...i Luv Him..Muaaaccchhh..!!!!
.
.
.
balik2 je umah..
my hubby terus mandi..
n after dat..he's having his dinner..alone..
becoz aku dah siap2 makan before maghrib td.
da tamaw makan lewat2 malam..
takut badanku yg gumuk ini jadik semakin GUMUKKKK!!!..
.
.
.



nilah akibatnye bile dah terlau Lapar..
pinggan ni licin like tak perlu di cuci..
naseb bek ade tulang2 kepala ikan tue...
Hubby..Hubby...Oh! Lelaki...

5 comments:

  1. selamat hari ibu

    akak ngan mak akak sama2 lawa

    (^_^)

    ReplyDelete
  2. alo3.. sama je mukenyaaa... =)

    licin pinggan 2.. sedap tol akak masak ni kan..??

    kena rasa ni.. =)

    ReplyDelete
  3. Laa.. Akak balik ipoh ke? Awat x mai dtg jenguk saya.. Heehee.. =p

    ReplyDelete
  4. hakhakhak..
    mane de sedap...bese2 je wana..
    ekceli..ramai dah yg kate muka /me same sejibik cam my mama..
    hehehe..

    ReplyDelete