Pengikut Setia

Monday, 4 May 2009

i hate werk!!

Fuhh....sok aku da start keje..malazzzzzz.....dah 2 minggu lebey cuti..dah syiokkk plak duk umah...dah la takyah wat pape...asyikkkkk....

tp sok aku dah kene g keje...kan best kalo da tak yah g keje lagi...x yah wat keje2 kat opis tue...bosannn...hopefully aku xde pojek yg terdekat yg perlu aku handle..for the moment aku jadik malas gile r utk g outstation..walhal tue salah satu punce pendapatan aku...huh...malas sioootttt...

duk umah nie best gak sbnrnya...layan Astro...kejap tgk cite tue..kejap tukar tgk cite nie lak....macam2 cite aku dah tgk spnjang aku cuti nie...siap ade yg aku dah repeat 3-4 kali..biasalah..Astro..mcm2 ada..ahaksss..

badan pun cuti2 nie makin mengembang..ape ke tidak..kalo makan berhidang, tido beralas..sumenye org lain yg sediakan..aku cume menikmati kemudahan2 itu semua tanpa perlu wat pape..hahahaha...nikmat sungguh wlupun dalam keadaan sakit tak berdaya..thanx to all yg dah bantu aku spnjg aku menjadi pesakit di rumah ku sdiri...

sok...bermula la idup aku kembali sbg seorang staff kat unit latihan kat kpdnhep tue...leh tak tukar unit....??unit latihan dah tak sesuai utk aku dah rase2 nya...hahaha...aku menci nak g jauh2 lagik..jaga org tue2 kursus..nak2 yg miang cam sorang pgawai mase aku jaga kursus kat lumut aritu(namanya dirahsiakan)..meluat lak aku tgk..miang nak mamposss.

huhuhu..wat ever it is...life must go on Jue...ske x ske..ko kene g keje gak sok..no excuses lalinkkk...(ayat memujuk ati sdiri)

2 comments:

  1. kak danya cmner keadaan akk skunx adew kurang?makin cerdas?hope kak danya gitula yerkk owh yeahh sila g kerja dengn muka gembira n tersnyum :)
    mungkin ada sesuatu yg menanti kak danya :)

    ReplyDelete