Pengikut Setia

Monday, 4 May 2009

JUARA AF7???


Afundi Terkini
1. ISMA : 36%
2. HAFIZ : 28%
3. YAZID : 22%
4. AKIM : 14%




Elimination Chart

Voting Result in Rank Order
Order Weekly Concert
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 Hafiz Hafiz Isma Isma Isma Hafiz Hafiz Yazid

2 Rubisa Isma Hafiz Hafiz Hafiz Isma Isma Hafiz

3 Yazid Aril Aishah Yazid Yazid Akim Aishah Isma

4 Aril Aishah Aril Qhaud Akim Aril Yazid Akim

5 Zizi Akim Akim Akim Aishah Yazid Akim Aishah
6 Isma Zizi Claudia Aishah Claudia Claudia Claudia Claudia
7 Claudia Yazid Zizi Aril Aril Aishah Aril
8 Aishah Rubisa Qhaud Claudia Qhaud Qhaud
9 Akim Claudia Rubisa Sidi Sidi
10 Obri Sidi Sidi Zizi
11 Qhaud Qhaud Yazid Rubisa
12 Rini Rini Rini
13 Adila Obri Obri
14 Sidi Adila


Kat atas ni rumusan terkini ttg AF7...tinggal lagik 2 minggu utk ke konsert akhir...berdebar2 lak aku rase cam aku lak peserta yg bakal g final..ahaksss..

agak2 korang..sape yg bakal jadik juara...??mungkinkah Isma, kakak si Tomok...??..mungkin...die mungkin bley menang dgn bakat yg die ade..or maybe dgn bantuan adiknya Tomok yg baru je menang OIAM..dapat sejuta..takkan xleh sponsor topup utk Afundi akak kot dik oiii...hahaha...tp Isma peserta yg bagus..die ade potensi jadik juara..tu aku tak nafi kan....

or mungkinkah jejaka comei bersuara merdu dan lunak..Si Hafiz....??mungkin jugak sbb die antara peserta lelaki yg memiliki suara dan bakat yang hebat...die memang layak jadik juara...

Atau..atau..jejaka berambut kerinting kembang yg selama ini aku admire secara terang-terangan..Si Yazid...??..aku ske tgk sikap die yg blur2 n maluw2 kucen tue...sore die pun not bad...merdu n lunak..lately performance die pun agak meningkat...

or mungkin jugak juara AF7 milik Akim..budak cute yg agak ensem kate adik aku...yg memiliki sore serak2 kering dan pada aku...sedap didengar jugak...hurm..entahlah....4 org peserta yg tinggal di akademi memang yg bagus2...yg susah utk di kick out..salah sorang diantara mereka memang tak boleh di campak ke luar...susah nak dcide kan...???


so..agak2nye la..siapakah juara AF7???


Aishah Alif Aziz AF7 Konsert5



2/5/09 - P6/14 YAZID - KONSERT AF7 MINGGU KE-8

Persembahan paling aku ske dalam af7
( 2-2 peserta pebret aku..Aishah n Yazid )

2 comments:

  1. sy tasuka afundi masuk. tak relevan la. kesian yg dh mmg top 4 tu. hummm

    ReplyDelete
  2. btol3..akak pun tak bape sokong utk afmasuk...

    tak adil..

    nak2 kalo yg masuk tu peserta yg awal2 dulu kene kick..
    tetiba nak masuk final..mana bley..

    kesian la pada yg maintain kerja keras ebri week tu...contoh cam Yazid..(yazid ajer....hehehe)

    ReplyDelete