Pengikut Setia

Tuesday, 5 May 2009

Award For Me...From Cekgu Amy..

Award ni aku dapat dari Cekgu Amy..(shantekk award nie...)
Photobucket

nak amik award ni ada syarat yang perlu diikuti..

1. Letakkan logo award ini di blog anda.

~ tadaaaa..sudah ditempekkan.. ~

2. Anugerahkan award ini kepada 10 Blog yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra.

~ erm....nak bagi sape ekk..kalo ikutkan nak bagi sume follower Awandanya's Blog...tp dah di suruh bagi kat 10 org jer...terpaksalah menurut perintah...

@ynaaohynaa, @Lala, @cikYana, @cikComel, @Zuriss

@Elyna, @Awyn Ajeera, @Dida, @ifacHerryBerry, @Fanna

aku tak buh link dorang...sbb byk sgt nak kene ingat..aku malasss....

4. Informasikan penerima award mengenai award yang mereka terima dengan menyatakan komen di blog mereka.

~jap lagi aku bagitau kat dorang...okek..

5. Berbagi cinta dan sayang untuk penghargaan ini kepada pemberi anugerah ini

~neway thanx to cekgu Amy sbb sudi bagi anugerah ni kat aku...Blog aku nie takde la best n rase2nya tak layak kut nak dapat ape2 anugerah...tp dah ade yg sudi utk menghargai blog aku yg tak seberapa nie...aku terima dgn hati yg terbuka..Aminn...kalo ade anugerah2 lain..sudi2 lah bagi lagik ekkk...

3 comments: