Pengikut Setia

Thursday, 7 May 2009

Hancusss Planning aku!!!

Balik keje petang tadi...
aku berjalan kaki as usual..
slow2 aku berjalan..dari opis kuar kul 5.30ptg
sampai umah dekat kul 5.45ptg..
(tu baru berjalan slow2....kalo aku lari laju2 cam Watson Nyambekk...konpom 5 minit da smpi..hahaha)
.
.
.
aku smpi2 je umah..
terus masuk bilik air ..mandi
adik2 aku ade kat umah...duk layan tgk tv..
lepas je mandi..aku ingat nak join dorang layan tgk tv..
.
.
alih-alih...aku terlanding kat atas katil...
n tanpa aku sedari...



aku
terlena di buai mimpi...
mengantuk sgt2 kat opis td..


.
.
.
Alamak....!!!


dah kul 9.00mlm dah...
aku baru terjaga dari tido.
itupun setelah aku terdengar..
"btol...btol..btol...salah"..sore sms Upin Ipin memekik Di Hp aku
.
.
adik aku yg sms rupenye..
memberitahu yg die keluar ke kedai..
ntah cari ape tah..
tetibe g kedai..
.
.
OMG..

aku terlepas solat maghrib...

tido punyer pasal la nie..
selamat laki aku takde...
di g men futsal..
kalo tak...konpom aku kene bancuh...
Fuhhhhh..lega!!!!
.
.
nampaknye plan aku utk masuk tido awal malam nie..
dah jadik terlalu awal la plak.....
n Now....
aku dah tak rase nak tido lagikk...
n ni alamatnye....
.
.
.
Tido lambat lagik la aku malam nie...

Huwaaaaaaaaa!!!

6 comments:

  1. hehe
    suami sis tak baca ke blog ni?
    sis,even kita tak dpt borak kat shoutbox,kite still bole borak cm nikan.
    awin reply kat komen sis,
    sis reply kat shoutbox awin..:)

    ala..
    tunggu anak sis kahwin nnti.hehe

    ReplyDelete
  2. a'ah..
    tak sabrnye nk tunggu!!!
    hehehe

    oh yeke.
    hahahaa
    msti hubby akak fikir blog utk budak2 n dia beruntung sbb dpt isteri yg masih berjiwa remaja!
    haha

    ReplyDelete
  3. ohh.
    haha
    maaf2..
    haha.
    mesti dia geram je tak dapat baca kan?
    akak mmg rock la!
    hehe

    ReplyDelete
  4. hee..
    ok kak..
    nite2..
    mimpi indah..
    :)

    ReplyDelete
  5. akak nanti kita geng eh blk umah jln kaki sesama..
    ;P

    ReplyDelete
  6. yelah tue nak jalan kaki sesama.....bile2?..kasik tem..leh deal nak tunggu kat mane2...hehehe

    ReplyDelete