Pengikut Setia

Thursday, 7 May 2009

Mase Dah Time..

Lepas makan td...aku trus duk kat bilik aku...
btol2 kenyang lorr makan arini..
td aku makan nasik dgn lauk ayam masak paprik..
skang dah kekenyangan n mate pun dah start lalok..

Smbil2 layan mate yg lalok ..
aku pun duk adap la blog aku kat lappy aku nie...
tp xleh tolong aku pape pun..
still ngantuk gak..
tu la smlm degil...plan nak tido awal..
last2..tido lewat gak..
arrrggghhhh!!!!






dah boring2 tgk PC..
aku terpandang lak kucen kayu yg ade atas meja aku..
kat depan mate aku skang nie..
lame gak kucen nie dah berkhidmat dgn aku..
kucen nie ekceli gift from Sabah pemberian my frenz..si Jijah..
skang Jijah a.k.a Norafizah dah xde kat sini..
die dah tukar ke SABAH..
so..tinggalla kucen nie sbg kenangan.
aku nk gelarkan kucen ni JAH's Kitty
oke x???



bakul comel tu plak..
aku dapat mase tem kenduri sape ntah..
aku pun da tak ingat..
aku gune wat simpan klip2 kertas..
saje2 suke2..
.
.
.
.
.
eyh!!..ape aku merepek ni..
siap ckp pasal kucen kayu la..
pasal bakul la..
aku dah meong tahap gaban nie...
anyone..plizzz help me lorrr...

AKU NGANTUKKKK!!!

4 comments:

  1. tak bole sis..
    :(
    dia putih je..
    yg peliknye,
    blog sis sorang je yg awin tak leh reply kat shoutbox..

    ReplyDelete
  2. camtu ekk..nape yep....pelik la plak...maybe die lambat d/load kowt...

    ReplyDelete
  3. tula..
    awin pun pelik..
    maybe la.
    tp penah jugak awin bukak lama gila sbb nk test,
    tp still putih je jugak..
    :(

    ReplyDelete
  4. kucen kayu beli kat sarawak la..kuching=kucing..hape2 je la...

    ReplyDelete