Pengikut Setia

Tuesday, 5 May 2009

AF Masuk???

Wat de hell...kenapa mesti ade AF masuk ekk??..y..??..y..??ade ke pelajar yg lebih layak jadik calon2 juara AF7 selain Isma, Apiz, Yazid n Akim..aku rase xde...

mane adil camtu...?? tak adil la utk Isma, Apiz, Yazid n Akim..kalo ade yg dapat masuk final melalui AF masuk..ye la..dorang 4 org kerja keras every week dowh utk smpi ke final..tetiba nak masukkan peserta yg dah terkeluar melalui AF Masuk..iskk...mana bley....

Aku taw la dorang pengajar2 tu tak puas ati sbb claudia n aishah kuar last week..kalo nak sgt wat AF Masuk..boleh..bukan takleh..tp calon yg layak AF Masuk..Aishah n Claudia je la..so AF Masuk je la 2 org tu..takyah la open to semua peserta yg dah kene tendang awal2 dulu..NOT FAIR....oke..

cube bayangkan..si Adila yg awal2 dulu dah kene kick out..tetibe senang2 ati je dapat masuk final .. smata2 gune AF Masuk..ape perasaan korang...?? tak ke bebulu cam ati aku skang nie...Gila!!!!

pade aku la..kalo nak wat sgt2 ..calon2 yg layak pade aku ialah Aishah, Claudia n Aril jer..pade aku la..sbb hubby aku ske Aril..siap takmo tgk AF sbb Aril dah kuar..hahaha..aku dah cakap awal2 kat die..jgn arap sgt la Aril leh g Final..nak2 minggu die kene kick tue ramai yg meluat tgk die dgn Marsha...takpun pasal peminat dah taw yg die dah ade awek kat luar nie yg name cam name aku tu..hahaha..tak silap aku..name awek Aril ..Jue..aku la tue..hikhikhikhik..

tgk cam aku..aku sokong Yazid g final..lelaki melayu terakhir..wlupun rambut yazid kembang cam hakim mahkamah (kate Mamat - ahli kumpulan Sepah )..tp Yazid tetap menjadi pojaan hati ku..wahhh..gitu..aku tak cakap Yazid akan jadik Juara..k..cume aku cakap..die bakal g Final ..same macam yg aku target pd Isma n Hafiz..Akim pun layak ekceli..tp tgk pade undian cam tak menyebelahi die jer..

hopefully minggu kesembilan xde penyingkiran...sbb besenya yg g final..5 org peserta..termasuk yg bakal masuk balik tue..cukup la 5..n aku takkan komplain byk2 kalo yg bakal di AFMasuk tu adalah Aishah, Claudia atau Aril jer..selain dari dorang...mintak maaf..akan ku banned AF kalo itu terjadi..tp xleh nak banned rase2 nya kecuali aku banned Astro..haramkan Siaran tu ade di rumah aku..leyh ke gitu..cam takleh jer...ahaksss...

Last nite..aku tolong hubby aku vote AFMasuk untuk Aril...bape banyak....?? Oooppss...rahsia la..aku juz nak tolong my hubby masukkan Aril ke final jer walaupun sbnrnya aku lebey suke kalo Aishah yg masuk balik..siyesss..aku ske Aishah....tp tolong2lah..tolong jgn fitnah cakap aku addicted to AF...aku takdela ske sgt..ske gtu2 jer..ahaksss..

So..korang sume camana..??..korang sokong sape masuk balik ke af diz week..??wlupun korang tak send sms AF Masuk..tp aku nak taw la jugak korang setuju sape yg masuk balik..share la dgn aku..sbb aku nak taw..aku ni memang bz body sket..nak2 lagi kalo2 yg masuk tu saingan terdekat Yazid...aku takleh biarkan camtu jer...poyo je kan...hahahaha...
k korang..jgn lupe share dgn aku ekk..jgn lupe...kalo tak aku takmo kawan...huhuhu..

4 comments:

  1. nak duit je tuh...
    sbb tuh wat cmtu..

    ReplyDelete
  2. poyo jer kan...pandai wat duit btol dorang ekkkk

    ReplyDelete
  3. hahahaa
    relax sis relax..
    dorg buat cm tu sbb nk msukkan aril tu..

    ReplyDelete
  4. kalo Aril takpe...jgn si Obri sudah....tak snggup tgk ade peserta nyanyi cam sawan kat konsert akhir...ahahahah.

    ReplyDelete