Pengikut Setia

Tuesday, 5 May 2009

Cari Nahas la Aku Nie...

Penattt...siyes aku penattt..bukan penat wat keje tapi penat balik keje berjalan kaki dari opis ke umah..naseb baik la ditemani my sista...penat woohhhh!!!memang betol2 carik nahas kan aku nie..

wlupun umah aku n opis dekat...amik mase 15 minit je utk sampai umah..tp siyes la aku penat...maybe sbb aku belum sihat spenuhnya...dats y la aku rase penat ya' amat nie ..agaknye lah....amek kaw..sape suh degil sgt..macam la dah kuat sgt...sakit2 nak jalan kaki balik umah..huhuhu...sbb sblm nie kalo aku balik jalan kaki..xdelah penat camnie..peluh pun belum smpat nak kuar i tell u...

kenapa ekk..tetiba aku rase cam down sgt2...mood aku cam tak oke jer tetiba..
pale sakit tetibe berdenyut2..rase nak je aku antuk2 kan pale ke dinding...huaaarrrgghhh!!!...ni yg aku malas nak penat2 sgt...ingatkan nak eksesais..nak suh cepat sembuh..tp camni lak jadi...terlebih penat..sakit kaki..pale sakit...badan sakit....where is my ubat2 ekk???..i need it aite now....huhuhuh...mayday!mayday!mayday!....

owh my gosh...takkan lah aku nak sambung lagik mc aku..??masin sungguh la mulut dak2 opis kalo aku sambung mc..dorang td kat opis pun bising suh aku sambung cuti..sbb dorang nampak sgt yg aku belum baik sepenuhnya..tp hakikatnya..aku takmo cuti lagik..bowink dowh duk umah jer...dah berminggu duk memerap..so tired lorrrr..wlupun memerap tu salah satu hobi aku..but bukan dalam keadaan sakit cenggini....

k la..aku nak g mandi jap...nak telan panadol dlu..nak rest jap n malam nanti baru smbung...k..c'ya all k...

No comments:

Post a Comment