Pengikut Setia

Monday, 23 March 2009

Aku di TAG...

Alamak..pepagi lagik aku dah kene TAG oleh Miss Dida ...takpelah..sekurang2nya die lah pelawat blog aku yg paling setia since aku bercuti nie...hehehe..thanx my dear Dida...sayang Dida...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

So..aku cubelah setelkan TAG yg diberikan tue...ni lah hasilnya....

rules of de tag:-

i. copy or upload bagde"2009 cute's blogger award..
ii. link kan kepada siapa yang memberi award ini kepada anda..
iii. setiap blogger mensti menyatakan 10 fact/ hobi diri sendiri..
iv. anda perlu memilih 5 penerima award seterusnye dan menyatakan di blog anda..
v. jangan lupa melawat blog kawan anda yang telah di tag dan meninggalkan komen bahawa mereka di tag..


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Task i. Award Badge

Task ii. xtaw sbb xde sape penah bagi aku award..blog aku ni apela sgt kan..huhuhu..( badge kat atas tu aku copy from Dida..ske tgk..memang cute)...

Task iii. Hobi or Fact..

~aku ske men / update blog...~
~seorang yg unpredictable...n lil bit stubborn...ahaksss..~
~seorang yg very friendly...~
~seorang yg agak pendiam..kecuali jumpe yg satu kepala..abess la...~
~sgt rapat dgn adik beradik..~
~agak hot tempered...sumtimes..~
~seorang yg fussy dalam bab-bab kebersihan..aku tak ske kalo umah bersepah2...nak2 lagi lepas kawen nie..~
~seorang yg kreatif n artistik...~
~ aku ske bersukan...ekceli aku ske aktifkan diri aku..~
~ aku paling benci dgn org yg ske mengata aku blakang2...maksud aku yg dengki a.k.a JAKI sgt dgn aku nie..xde pekdahnye dengki2 dgn aku sbb..ADE AKU KESAH KER!!!!!!..muahahaha~


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

aku nak bagi tag ini kat...

  • Ifa the Cherry Berry
  • Cik Yana
  • Cik Akiss
  • Nana
  • Ajwin Ajeera

and

# pada saper yang nak buat TAG ni lah..#

aku tak kedekut punyer...!!!

3 comments:

  1. hehehe...
    1st tag lepas kawen ek..heee..
    w0key.. ifa akan siapkan secepat mungkin...
    zazzzz...!!!

    ReplyDelete
  2. hihihi..okies gud job sis..ku sengaja tak bagi kat cik ifa..hihihi..nate cik ifa kate balik2 dier je..hahahah..gurau erk cik ifa..

    ReplyDelete
  3. amboiiii lapa sungguh nmpkkk makanan yg begitu bykkkkkkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete