Pengikut Setia

Tuesday, 27 March 2012

Selasa yang ..

Tak tahu nak describe apa ttg hari selasa nie.. yang aku taw, sejak pagi aku rase mengantuk sesangat..


Lapar tu ada sket2 jelah.. tp mengantuk yang smpi tahap takleyh nak bukak mata smpi terasa pening kepala sbb menahan mata yang superb mengantuk.. Pembawakan 2nd baby dah pun bermula.. ianya sgt2 sama seperti pembawakan aku mase aku bawak Alif dalam perut dulu.. sejibik..

**td sblm lunch , aku dh berjaya hilangkan rase mengantuk nie sebenarnya. Semua gara-gara aku baru perasan yg aku dah kehilangan gelang emas aku. Kelam kabut balik umah mencari.. mujur jumpa balik di celahan katil.. Dah terputus rupanya..lasak sgt aku tido kan.. n now aku nak sambung balik feeling2 sleepy nie.. yok tido yok.. Zzzzzzzz..


1 comment: