Pengikut Setia

Tuesday, 12 April 2011

Sup Ketin


Alhamdulillah.. Akhirnya.. sampai jugak aku disini.. di Pusat Kejiranan Presint 11, Putrajaya.. itupun setelah dibawa oleh pemandu pelancongku, AnaLyana dan ditemani co-pilotnya.. Akiss .. muahahaha.. sebelum nie duk dgr je lah org bercerita.. duk bace je lah org blog ttg menda nie.. tp tadi aku dapat merasa sendiri kesedapannya.. dah yess.. mmg sedaptahapgaban... mujur pagi td xde bekpes pape.. so bleyh lah sebat nasik... heaven... :)


menu lunch kami bertiga... xde pun kami order sup ketin.. next time mebi.. td yg kami order adalah sup tulang , sup daging dan sup ayam.. tp yg penting sup die mmg mabeles..


sup daging aku... ana punye sup daging+ayam .. same lebih kurang nie je peten die.. dua-dua pun sedap hingga menjilat jari.. :)


ni sup tulang Akiss.. ko suke2 order je kan.. pastu ko tak abes sbb malu nak makan tulang2 tu.. seb bek kat kedai makan.. kalo kat umah dah lama aku gigit2 tulang nie... nampak sgt menarik dan tertarik....slurppppppp!

.

.

.

fana x dpt join we ols arini sbb die berada di luar kawasan liputan.. kesiannyerrrdierrrrrrrr!.. xpe nnt kite repeat again ok fana.. harus.....!!



** lepas ni harus tarik tangan asben heret die g sini


kami suke sup2 nie..

5 comments:

  1. er...dekat giler ngan umah kite...ahh..mcm nak terjah je!

    ReplyDelete
  2. hahaha takut sudu patah kaaaak!
    tp sedap derr

    ReplyDelete
  3. perghh..cam besh jer. nk ajak habi g gak la..hihi =p

    ReplyDelete