Pengikut Setia

Tuesday, 12 April 2011

Kawan Baik Aku..

Pagi td.. sebelum masuk pejabat.. duk godek2lah enpon.. benda biase yg aku slalu buat stiap hari.. belek2 fesbuk.. godek2 twitter.. skali mase lintas lansung di fesbuk.. aku terjumpa seorang kawan..kawan baik aku mase zaman sekolah rendah ekceli.. kami dah hampir 16 tahun terpisah.. terakhir kali kami bertemu mase kami masing2 dalam form 2.. itupun sbb kawan aku nie berpindah sekolah.. ohmaigudness.. akhirnya.. kami dapat berhubung kembali..

.


.


.



Siraneinora Zamri nama kawan aku tu.. unikkan name die.. cam name jopun.. aku cume panggil die dgn panggilan C'Ra jer.. mase kitorang skolah dulu.. dielah kawan baik aku.. orgnye kecil molek dan comel.. dan sampai skang die tetap comel.. tak berubah.. die dah berkahwin dan ade anak sorang.. rindu betol aku dgn kawan aku yg sorang nie.. sgt2 rindu.. sebetulnya dah byk kali aku search kawan aku ni di twitter.. di fesbuk.. di gugel jugak.. tp tak jumpe2.. dgn kuasa Allah.. kami bertemu kembali.. di fesbuk lak tue.. :)





ni lah orangnye.. comel bukan??? same cam aku..kuikuikui.. *comelkah aku?skang nie die dah beranak sorang pun tp menten je comel.. siyes aku jeles... ;p.. skangni khabarnye die wat bisnes sdiri.. online bisnes ekceli.. tp bukan jual barang2 brand ke hape.. semuanye hasil design die sdiri.. lebih kepada shawl,inner, telekung dan yg sewaktu dengannya.. aku dah terjah dah blog makcik nie.. mmg nais.. sape2 nak terjah.. sile klick sini.. C'Ra Design .. antara hasil ciptaan die sperti dibawah nie..






dari sepasang telekung... yg sgt sesuai dipakai utk solat... kepada pakaian yg agak gorjes seperti gambar dibawahner.. cantik kan?? dan sgt sesuai jika kite gunakan bile kite keluar bjalan2.. takpayah dah bawak telekung berasingan.. senang sgt kan.. ade macam2 kaler.. tinggal pilih dan beliau akan buatkan.. betapa kreatifnya makcik ini.. aku pun tak sangka sbnrnya.. design2 nie sume dijahit sendiri oleh beliau.. itu yg mbuatkan aku lebih kagum.. so kepada kawan2 yg lain.. sambil aku berjejak kasihan dgn kawan baik aku nie.. smbil2 aku promote lah bisnes beliau kan.. sharing is caring kan gtu...






** kalo dpt jumpe C'Ra nie.. mesti byk yg nak diborakkan..

dan die pasti terkejut melihat kawan die ni..

dah gedempolll..tak selim seperti dulu..

itu aku sgt pasti.. :)

2 comments:

  1. sori mencelah kat entry ni..

    ni link yang kita bincangkan tadi..:)

    http://www.dinar-emas.com/vaticans.html#axzz1IfRrx2jT

    ReplyDelete
  2. kreatifff! dia ada buat baju utk BF jugak x kak?

    ReplyDelete