Pengikut Setia

Sunday, 17 October 2010

My Last Project..

Nampaknya.. Kursus dekat Grand Kampar, Perak akan menjadi project terakhir aku bersama unit latihan.. nak tau kenapa...?? nanti aku citekan.. tp biar aku story sket a.k.a intro sket perjalanan kursus yg bakal berlansung pada 24 hingga 30 Oktober nanti..

Kursus tue akan berlansung di Grand Kampar Hotel, Kampar ,Perak..
Grand kan hotel nie..?? :)

kene attend kelas yg membosankan selama seminggu..
sure bleyh membuatkan jiwa mati.. kan..??
so, aku jugak ade arrange xtvt extreme utk peserta2 aku..
memandangkan ni project terakhir aku..
so aku maximumkan ke"extreme"an xtvt outdoornya..
slalunya aku arrangekan bowling jer..
tp kali ni....

tara...~

we willl having paintball.... and..~

water rafting jugakkk~~..

wah..lumayankan xtvt kali nie..??
ofkos lahh..

wat kursus kat tempat aku..
mestilah aku arrangekan xtvt yg superb.. muahahaha~

& mesti korang tertanya2 kan kenapa aku asik cakap ni last project aku??

sbnrnya.. on15th Oct, jam 12tgahari(before lunch time)
aku telah menerima surat pertukaran unit..

wahhhh!! & i'm so excited..sgt2 excited..

da lama aku tunggu utk beralih angin nak
mencuba benda yg baru..
dan kini masenya telah tiba...
dan dengan rasminya..

pada 1 November 2010..

aku akan melaporkan diri di unit SIPAR..
dan akan meninggalkan unit Pengurusan Latihan.
dah 2 tahun aku bersama dorang..
sedih tu mmg arr sedih kan..
terpaksa meninggalkan kawan2..

CT, Fana, Ain dll...
tp aku bukannya pindah jauh..

dari tingkat 3 ..turun ke tingkat 2 plak..

but still leyh jumpa.. kan..kan..anytime.. anywhere.. :)

will mis to work with diz team ..
thanx for all the tunjuk ajar..
and sharing all de happiness wit me..
luv u olls lah~

2 comments:

  1. gud news tu.... bukankah itu yg di idam2kan.... ermmm so welcome the club time Bfast... n lunch.... hahhha..

    ReplyDelete
  2. bekpes.. insyaAllah..
    lunch..tak janji.

    nak diet lah kak anis..nak men netball next year..kang tak larat nak lari plak.. ahaha~

    ReplyDelete