Pengikut Setia

Wednesday, 14 October 2009

I Really have NO idea..

Wehhh..apesal la lately nie..aku jadik kekurangan idea...kering giler....xde cite nak wat..xde cite nak share..bukan la xde lansung..tp aku dh jadi malas sgt2...x taw la nape..korang rase2..nape ekk..??skang nie..usah kate malas publish entry kat blog..nak g opis pun jadi malas..masuk2 opis,aku on Fesbuk..sambil2 wat keje..sambil2 o9..tu normal la kan..korang pun same...btol tak..???weh...ni lagik satu ..korang nak taw tak..perut aku skang dah makin memboyot..baru je 3 bulan lebey..tp baju kurung dah xleh nak sarung..ketat kat bahagian perut..so...kenalah aku g keje pakai uniform skang nie..uniform bakal2 ibu anggun sedunia..ahaksss..baju ngandung la wehhh,,ape lagik..aku rase..aku nie..makan dah kurang skang nie..tp perut aku makin naik...hihihi(mmg la kan..mane de org ngandung perut makin kempis)..life aku skang ni pun dah macam kosong..semuanya berlalu camtu jer..nothing special..aku dah jadik BUKAN aku yg dulu..bosannn tawuuu..hurm..tp org lain semua tak pasan..org kate..aku nie ceria jer..senyum ajer..padahal aku rase..dah cam org lupe ingatan..blurrrr je..bile masenya aku nak ceria2..watever it is..Life Must Go On..maybe benda nie hanya berlaku dalam tempoh aku ngandung nie je kot..maybe la..ni kan 1st time aku lalui semua nie..mood swing n etc..tgk lah cam skang nie pun aku sbnrnya tak tau aku tgh melalut hape ke bendanye nie..korang2 sume..buat2 paham je la ekk..kalo tak paham..SILA ABAIKAN..hihihi..

gambar aku nie sekadar hiasan..khas buat insan2 yg sedang merinduiku..(ayat tak bleh blah)

2 comments:

  1. aku rasa kau nih mengalami gejala ORANG MENGANDUG ni....
    rileksss2... bawak2 bertendang.nanti dah kuar baby,ok lah tuh

    ReplyDelete
  2. hahaha...perubahan hormon tu.. mood ibu ngandung mmg g2.. lya dulu..pun ala2 g2 gak.. kdg2 rse nk nangis la...rse cam bosan sgt2.. n mcm2 lg y pelik2... Cptnya perut jue bsr... Bju krung lya smpai k terismter akhir pun still blh pakai... Tp pert lya mase tu mmg kcik.. Tp bby kt dlm nuh besar.. Ni la uniknya ciptaan Allah.

    ReplyDelete