Pengikut Setia

Wednesday, 9 September 2009

Rezeki Baby Dalam Perut..


Salam sume..lama aku tak bebel kat sini kan..hehehe..
windu kat blog aku nie...seb bek la aku ari2 jenguk..
kalo tak dah bersawang dah..hahaha..


arini aku nak kongsi berita gembira dgn kawan2...
sejak awal pose smpi la dah nak raya nie..
asik berita gembira je kan..oke la...
mesti korang suke kan tgk aku happy n gembira...ke ade yg tak ske...??
arap2 xde la ekk..hihihi..kalo ade pun..ade aku kesah...
tp aku tau..korang sume syg kat aku kan...


ekceli..nak bitau korang nie..
ingat tak yg last week aku ade masuk
"Contest Pasangan Seiras" anjuran blog
Sweet Mama ..
so kelmarin aku jenguk2 la tgk ape perkembangan contest tue...
dan aku tgk..pihak penganjur dah pun memproses penyertaan aku n peserta2 lain..
malah beliau dah publishkan senarai gambar-gambar semua peserta2 yg mengambil bahagian..
makkkk aii punye la ramai blogger yg join contest tue..
de can ke aku nak menang..???
aduyaiiii..suspen gak..nie kat bawah nie...
tertera gambar yg aku antar sbg penyertaan aku dalam contest nie....


sile klik pada gambar utk tumbesaran..


lega rasenya bile penyertaan aku tak ditolak..
manalah taw tak memenuhi syarat ke hape..kan
..
dan tadi..after lunch tadi..alangkah terkujat nye aku...
bile aku bukak blog aku..n tengok list blogger2 aku kat sidebar tue..
aku ternampakkan sesuatu yg sgt2 aku kenal...
ya..mmg betull..ade blogger yg publish entry gune pic aku..
pic yg aku antar sebagai penyertaan utk Contest Pasangan Seiras..

memang tak silap lagi...ni gambarnye...




korang nampak tak gambar aku tue..tue gambar aku n disisinya ade tertulis "Diumumkan pemenang hadiah misteri"...takasima aku sekejap..cepat2 aku klik blog tu n bace isi kandungannya..n YESSSS!!..aku menang hadiah misteri utk contest tue..keputusan telah pun di umumkan..dan aku la pemenang adiah misteri contest tue..wah..2 kali aku ulang ayat nie..eksaited sgt2..ape lah agak2nya adiah yg aku dapat ..sonok jugak masuk contest camni kan..hehehe..aku join for fun..tp bile menang..sonok sgt rasenya...

hehehe..ni jela berita gembira yg aku nak share dgn korang..gembira aku sbb dimurahkan rezeki di bulan yg mulia nie..alhamdulillah..maybe menang nie kerana rezeki baby dalam pewut..belum keluar pun baby dah buat ibu gembira..hope bile baby dah kuar nanti ..bakal membawa kebahagiaan dan kegembiraan yg berganda-ganda lagik utk keluarga aku..InsyaAllah....



4 comments:

  1. tahniah!!! akak menang...siyes memang seiras! cam adik beradik.... :)

    anak rezeki anugerahNya....org selalu ckp....ada anak murah rezeki...itu memang BETUL.

    ReplyDelete
  2. Wahhhh!!~
    Alhamdulilahhh~

    akk, nanti dh dpt hadiah mai la story kat sinie yea.. akk dpt hadiah ape.. kot xmo bgtau pun xpe...

    =)) tahniah! mmg betul rezeki bby hehe ;)

    ReplyDelete
  3. Tahniah akak!
    cuz menaG for the contest..hihi =)

    ReplyDelete
  4. wah. sonoknya! hehehe. nnti sy carik seiras jugak la. haha

    ReplyDelete