Pengikut Setia

Tuesday, 1 September 2009

CUTI!!

Hye All..salam...

Semenjak dua menjak nie..aku mmg xde idea + xde mood nak apdet pape kat blog nie...

Mungkin untuk satu tempoh yg aku sendiri tak pasti..

So, kepada semua kawan2 yg mungkin akan merindui celoteh2 aku kat sini..

Di harapkan agar bersabar la banyak-banyak yer...

Mood aku utk berblogging mmg down terus semenjak jadi preggy woman..

harap kawan2 sume dapat memahami lah situasi yg melanda aku nie eykkk..

& doa-doakanlah kemarau bebelan dan ketandusan idea di blog ini tidak berpanjangan..

n hope aku dapat recover & recharge secepat mungkin dari mood "Ibu: The Making.." nie..



No comments:

Post a Comment