Pengikut Setia

Monday, 17 August 2009

Tahap Beku..

arini siyes la..sejuk ya'amat-amat..aku dah pakai baju berlapis-lapis...siap pakai coat...pastu pakai shawl..but still cold...rase smpi ke tulang sum-sum..darah macam dah beku..lemak???ok kos la beku n tepu..ahakssssss..sejuk gile..kuat betulla ekon dalam opis aku nie..takbley tahan wooo...manyakkkk sojuk...hehehe..

arini aku tak bape nak apdet kat sini sbb tgh asyik men game kat fesbuk..hehehe...syok jugak layan game..(nampak sgt yg aku tgh free ..xde keje..)..kat blog nie rase cam dah jammed road..dah burinkkkk lolllll..xtaw nak share cite ape lagik..kalo asik nak merapu jerr..letih weyhh....nak2 dah dekat nak pose nie...so aku kurangkanlah membebel bukan2..practice makes perfect aite..hahaha..ade kene mengene ke..??hantam saje lah labu..malas nak pikir...

kat luar nampak cam nak ujan...alamakkkk..aku dah la kene balik jalan kaki ini hari sbb malas drive pagi td..padan la muke aku kalo petang nie ujan..rasa'in..apepun yg terjadi..aku ttp nak balik kul 5.30ptg..takmo tangguh2..doa2kanlah aku sempat smpi umah baru ujan turun..wah..dah jauh dah aku lari dari tajuk aku nie..ape ade hal..ni kan cite aku..aku punyer suke la...

k..till then..chiowwww...wassalammmmmmmmmmmmmmmm...

1 comment:

  1. pakai socks lah ape lagi
    kat office kitorang pun tahap gaban sejuknye

    ReplyDelete