Pengikut Setia

Monday, 17 August 2009

Hujan..

Malam nie ujan..maksud aku..skang nie tgh ujan..dari balkoni umah.aku nampak guruh sesekali terang memercik di langit..nampaknye malam nie akan ujan lebat...cuaca mmg tak menentu lately..duk kat opis pun sejuk jer..nak wat keje pun tak buley sbb badan dah kejung membeku kesejukan..wat keje pun dah macam robot..huh...tensii jer..balik umah pun jadik tak tenteram di buatnye..bunyik2 seram angin menerjah masuk melalui celah2 sliding door..buat aku hilang tumpuan..dgn cuaca sebegini..ofkos la server maxis broadband pun macam s**l...sabar je lah aku mengadap peel modem kecik nie..balik keje td..aku n hubby decide xmo makan nasik malam nie..we all berdua nak makan makanan yg simple2 jer..so aku pun kuarkan la 4 pek mushroom soup VONO (my pebret soup selain Campbell's)..



so tem ujan2 macam nie..aku rasa makan soup mushroom ni mmg agak sesuwai dijadikan mkn malam..skang nie masing2 dah kenyang..n masing2 ngadap laptop..hubby aku leka duk layan FIFA.. aku lak leka duk adap blog nie..sementara belum ade anak nie..bleh la idup macam ni..dah ade anak..kut nak bukak lappy pun tak berkesempatan..huhuhu..k la utk setakat ni..aku nak g jenguk fesbuk jap..nak apdet ape yg patut..hehehe..till the..chiooowwww..

2 comments: