Pengikut Setia

Friday, 21 August 2009

Hadiah Dari Suami Sempena Ramadhan...

Sempena Ramadhan yg mulia ini...hubby aku dgn besar hatinye telah menghadiahkan aku sesuatu...n aku sgt2 terharu juga gembira dgn pemberiannya itu..tarrrraaaa!!!...Susu Anmum Materna...perisa Coklat lagik...hubby dah pesan..rajin2 minum..sedap tak sedap..telan ajer...susu ni elok utk ibu dan baby..Oke dear...i will follow ur advise...n everything u've said..aku tahu ini semua utk aku n baby..

alhamdulillah..sehari sblm Ramadhan aku dapat berita baik ni..jd Ramadhan ni cukup bererti buat aku dan suami..walaupun berita ini masih terlalu baru ..tp we both have to think positive....hope tak berlaku sesuatu yg tak diingini(same like the 1st one)..aku harap semoga kali ini lebih baik dari yg sebelumnya...kandungan aku baru berusia 5 weeks++...doakanlah semoga aku dan baby dalam kandungan ini selamat sejahtera..Aminnn...Amin Ya Rabbal Alamin...till then ..chiowwwww...Wassalam..

7 comments:

  1. betul tu....siyes susu tu memang elok... + sedap....saya yg x suka minum susu dulu,terus suka bila cuba minum susu ni...

    take care k....masa awal2 ni nak kena jaga betul2,baby lom kuat lg dok dlm tu....

    ReplyDelete
  2. kakak aku pun dpt tau pregnant masa 1day puasa,2 tahun lepas...
    minum tau... nanti baby sihat dlm tuh...take care!

    ReplyDelete
  3. akk slmt mnymbut ramdhan dgn pnuh girng :)

    jg baby leklok yea..

    ReplyDelete
  4. assamualaikum jue.
    selamat berpuasa. nk ucap congrate juge...bertambahla kawan2 darwisy & delisya dan bertambahlah member2 ku yg bakal menjadi cute sgt2 ni.

    tak ternilai hadiah yg diberi oleh Nya. take care ur self ya & de baby too.

    jue..jgn lupe view blog ni ekk...
    http://delisyaoutlet.blogspot.com
    klu ade berkenan..g tau la ekk

    ReplyDelete
  5. jue???really???
    waaa...bagus2
    tahniah dear!
    dah ade experience...so yg nie kena jaga elok2 k.
    sama2 kita minum anmum tu
    sedap pe ;)

    ReplyDelete
  6. thanx to all... becoz sharing diz memorable memoment wif me..semua nie atas berkat dari doa korang semua jugak...hehehe...alhamdulillah..semoga semuanya berjalan dgn lancar..Amin...

    **aku pasti akan minum susu tue..sbb aku suke susu very much....zuriss baby kite nanti lahir same tahun la kan..
    cahiyokkkk chaiyokkk...

    ReplyDelete
  7. sis..kena rajin minum..
    xsabar nk jd auntie for ur baby..
    my sis in law..
    baru jer dapat baby boy on 20.8

    ReplyDelete