Pengikut Setia

Saturday, 22 August 2009

Double Prosperity




Tiada yang menarik pun utk entry nie..cume nak share our happiness for the 1st day of Ramadhan(ni gambo mase nak g umah akak dilla smlm..)..ni la wajah2 gembira aku n hubby..1st:dapat meyambut ramadhan bersama-sama and 2nd:terima berita gembira pun di awal Ramadhan jugak....menarikkan Ramadhan kali nie buat aku dan hubby...Ramadhan...!!??!..we both dah planning sumting for this word.....ape kate kalo aku dapat anak lelaki ..aku selitkan perkataan Ramadhan nie..cool kan..hehehe..juz wait n see la...insyaallah..

5 comments:

  1. Bagi nama RAMADHAN AL-MUBARAK..hehehe...suka2 je nak bagi nama anak org kan..

    ReplyDelete
  2. mula2 saya ingatkan akak mengidam nak burger McD yg prosperity....
    teringat lak masa saya pregnnt dl...sll mkn prosperity tu....sgt sedap..yum2..hehehe :P

    ReplyDelete
  3. ::Syima::
    -Nama Ramadhan tu mungkin akan diselitkan tp Mubarak kenot la..tue name my ex bf...kang hubby kate...buh name sempena name ex bf lak..sentap lak kang...hehehe..

    ::QO2H::
    -hehehe..McD..akak kureng la makan Mcd.kalo Kepsi ok lagik..kalo PIZZA Hut..lagi2 la oke..hehehe..wat mase skang ni belum ngidam ape2 lagik..hehehe..lepas2 nie tak taw la..hopefully tak mintak yg bukan2..huhu

    ReplyDelete
  4. alhamdullillah...keberkatan tu pregnant time ngandungkan..lebih2 lagi kalau kite ngah berbadan dua turut berpuasa..byk hikmat die tau..mdm lulu time puasa tahun lepas,mdm ngah pregnat 8bulan pun ada trun posa..tp xla penuhkan....tup22 raya yg ke 16,alisya keluar ...seronook sgtt...

    ReplyDelete
  5. ::Mdm Lulu::
    -syukur..arap2 pose tahun nie leh la full..arap2 xde alahan ape2..sbb masih baru..hehehe..doa2kanlah sy yer...

    ReplyDelete