Pengikut Setia

Saturday, 8 August 2009

Ape-ape jelah..

hepi Saturday all...arini..aku bangun sgt2 lewat drpd ari2 biase...smlm aku balik dari ber"hangout" dgn adik2 aku dekat kul 3 pg..hello..hello..hello..aku bukan minah lepak oke..ekceli smlm aku turun kl becoz nk g jumpe my abah n my lil bro..bersama-sama dgn aku smlm adalah my hubby n my lil sista (yg de stubborn ones lorrr )..mule2 tu we olls bercadang nak g lepak kat tempat my lil bro' kat area bukit bintang..tp..kl smlm mcm sucks..jammed nak mampos...w.t.fish betollll..so we all pun juz hangout kat kedai mamak aje lah..huhuhuhu...even my abah pun malas nak jalan jauh2 smlm..so lepak kedai mamak pekena kopi panas + roti canai....so so de villagekan we olls punye style lepak last nite..muahahaha..ade aku kesah???



so pagi td bangun je dari tido..aku tengok sume2 dah g keje...aku pun bangun2 terus went to de toilet bersihkan diri..alamak lapar la plak pepagi nie..setel je mandi sume..aku pun masuk ke dapur..bukak2 peti es..aku tgk ade ayam..erm....pikir punye pikir..last2 aku decide nak masak sup ayam..so..ni lah hasilnye..ni yg aku simpankan utk my hubby..yg aku punye dah sapan aku makan..hahaha..nampak je macam hampesss..tp cedappppp taw..huhuhuw...k la..ni je yg aku leh apdet wat mase nie..aku nak g sambung basuh kain n nak g kemas2 umah ...weekdays keje di opis..weekend keje di umah.. bak kate akak Siti Nurhaliza..si Saida..Oke Le Tue!!...k olls..see u then...cau cin cau..

3 comments:

  1. assalamualaikum..wow behnye lepak mlm2 kn..nk2 dgn org yg tsyg..hmm..

    tp skrg jgn lpk tpt ramai org..danger h1n1..huhuh...leh ajr tk cmne nk wwat bground sdr?huhu....

    ReplyDelete
  2. woh...H1N1 kan...lupe plak...kite lihat sape yg kena..hahaha.background sdiri..??erm,,kalo nak ajar mmg satu ari tak abes...nak ajor cemane ekk...??

    ReplyDelete
  3. ntah.....tp nk jgk buat,,huhu...susah ye kak?

    (pgl kak boleh?sy br berumur 16thn..)

    ReplyDelete