Pengikut Setia

Monday, 6 July 2009

Bersukan di Hari Minggu


muke kepenatan..

hye all....gud aptenunarini aku lambat sket o9..penat sgt la ..smalam aku ke Temerloh..men netball utk HQseawal kul 6.30pg aku n the gang dah bgerak ke sane dgn menaiki bas..dekat kul 10 pg baru la kitorang smpi kat sane..mengantuk gilerrrr...dlm bas dah la tak leh tdo..takut pale pening....semalam...aku n team aku men netball berhabis-habisan..aku bermain di posisi WA..mmg sejak dari dulu lg..tu la posisi aku..men punyer men..team aku dapat tempat no. 3oke lah kan..dah la kesemua pemain2 kitorang xde training lansung..pegang bola pun setgh jam sblm perlawanan bermula...dapat no. 3 tu kire oke la..aku dah dekat setahun tak men netball..naseb bek x pancettttt...kalo tidak...smlm ..kul 8.30 mlm barulah majlis penyampaian hadiah bermula..aku bengang la jugak..ingatkan lepas dah abes men terus leh balik..rupe2nya..majlis penyampaian hadiah di buat tem dinner..hangin je aku satu badan..ilang je mood aku nk amik adiah...pakal je aku nek bas ramai2..kalo nek kete sdiri.dah lame aku blah balik ..seb bek jugak la atas arahan KPlepas amek adiah..ade makan2 lak..pastu siap ade persembahan dari peserta2 kursus..siap ade karoke n sesi tari menari..dalam kul 10 mlm baru la we all bergerak blik ke Putrajayaperjalanan mengambil mase 3 jam lebey.so bermakna malam semalam aku smpi ke rumah dalam kul 1.30 pg..huh..penat gilerr..dah la nak kene g keje lagik..smpi2 je kat umah aku terus mandi n boommmmm....tido....sedar2 pagi ni..dalam kul 10.30..alamak..aku dah terlewat bangun..jadik....maknenya ape....???maknenya..aku arini tak g keje la...huhuhu..badan aku pun terasa sengal2..sakit kaki..sakit lengan sakit peha.sume sakit la..nk jalan pun tak betolll..bukan aku sgaja nak ponteng..tp..ni lah kesannya bile dah kepenatan..

2 comments:

  1. lalalalala...

    wahh2.....

    makne nye..tak sengaja memontengkan diri..hihihih =)

    ReplyDelete
  2. rest is the best solution...:)

    ReplyDelete