Pengikut Setia

Saturday, 4 July 2009

Amik TAG dari Kak Ommy

1. Apakah hubungan awak dan dia? (pilih Sesiapa pun boleh)
~
suami isteri...

2. 5 impression terhadap dia

~ comeiii,,cute,,loving,,funny..n caring

3. Perkara yang paling memorable yang dia lakukan kat awak

~ memilih aku sbg pasangan hidupnya..bley gitu..

4. Perkara paling memorable yang dia kata pada awak

~ byk sgt la...tak taw nak shared yg mane satu dgn u all..so..biarlah..

5. Kalau dia kekasih awak

~ ofkos la die kekasih awal n akhir aku..

6. Kalau dia jadi musuh awak

~ suh die tido luar..sape suh bermusuh dgn aku...

7. Kalau dia kekasih awak.

~ bape kali nak cakap..memang die la kekasih aku..

8. Kalau dia jadi musuh awak...

~ diulang skali lagik..TIDO LUAR..

9. Overall impression ttg dia

~ sgt membahagiakan....

10. The most desirable thing to do to her/him

~ makes he happy ever n ever..

11. Apakah awak rasa ttg pandangan orang terhadap awak?

~ friendly n sumtimes unpredictables..

12. The character of you for yourself?

~ ya..i'm unpredictables person..

13. On contrary, the character you hate about you

~ aku sorang yg softhearted..sll sgt mudah memaafkan org..wlupun org yg buat salah tu tak penah nak insaf2.

14. The most ideal person you want to be with

~ ntah la...sape ekkk..??

15. For people who like you.. tell sumthing about them

~ korang adalah kawan2 yg terbaik i ever had..i love u all ever n ever...

16. Ten people you tag

~ alamak..10 org ker...rasenya malas la nak tag...sbb semua2 yg aku nak tag dah di tag oleh kak ommy Firuz jugak...huhuhu..wat to do..


haha...lega..tag dah abes dijawab...kalo ade yg tak puas ati dgn jawapan aku..sile jgn teruskan rase tak puas ati korang tu..sbb aku takkan sekali2 edit jawapan2 aku kat atas nie....jawapan diatas adalah muktamad..harap maklum ..okek...huhuhu..

1 comment:

  1. hehehe...mmg pantas jawab tag...ni yg syg ni & bole bg lagi tag.. :P

    ReplyDelete