Pengikut Setia

Friday, 19 June 2009

Tag Settlement

Menjawab Tag si Dida..thanx sudi bg tag dikala ke busy'an melanda...gagaga..jgn amalkan slalu yep..bleh dipecat dari tugasan nieh...hehehehe
**********************************************

tempekkan gambar ini sekali okei..
( aku takmo tempek gambo yg dida bagi..tak bape cun..so aku tempekla gambo nie...nie baru cantik...huhuhuh..okiesss )

Q : pengertian kecantikan apa anda ??
A : cantik zahir dan batin..

Q : bila hari terakhir anda bermekap??
A : pg td sewaktu nak ke kelas Forensik..

Q : bila kali terakhir anda membeli shopping sakan membeli make up dan yang sewaktu dengannya??
A : tak ingat la bile...mekap jenama MAC menjadi pilihan hati..

Q : bila kali terakhir anda syampu rambut ??
A :pagi tadi...huhuhu!!

Q : adakah anda seorang yang kemas dan beratur dalam penjagaan bilik??
A :mustilah...malah aku cerewet ttg perkara yg melibatkan kekemasan...so sowy ekkk..

Q : barangan make-up anda ??
A: as i've said..MAC brand..tp kekadang gune gak SAFI BALQIS..

Q : senarai kan 5 actress tercantik di mata anda ??

A :
1. fazura
2. nasha aziz
3. vanida imran
4. maya karin
5. aku la sape lagikk..huahuahua...

Q : last Question : are u Hot?
A : ofkos lorrr

i tag :

~ cik yana
~ Puan zuriss
~ kak ommy
~ cik nana
&
sape2 lah yg nak menjawab...aku xde hal punyer..

3 comments:

  1. owh tak mo letak gambar ddia bagi erk..tak pe...hihih :)

    thankz sudi jawab..hihih :)

    ReplyDelete
  2. Gua nak jemput lu makan kenduri kat blog gua.
    Ikut baca doa lagi bagus.

    Kalo nak follow pun takpa.

    Blog gua tu dh tak seimbang,ramai dah berat ke belah punk.

    ReplyDelete