Pengikut Setia

Thursday, 4 June 2009

Sharing Is Caring

Gud Mownink All..
dah bekpes ker..???hehehe..aku jugak yg belum bekpes2 lagik..
kat opis nie dah sunyi sepi...bos2 semua ade meeting..
pegawai2 lain pg dgr ceramah kat bawah..
aku n Staff Unit Latihan jer tinggal kat atas nie sebok wat keje.,.
(uiseehhhh..yg sebok dorang..aku takdela sebokk sgt..muahahaha)
.
.
.
arini..mood aku agak ok..wlupun pg tadi aku agak hangin dgn my hubby...
disebabkan die la..aku dah tertinggal enpon aku kat umah..
seb bek la umah aku nie blakang opis jer....aku suh jer adik ipar aku datang opis antar enpon aku tue...kebetulan die pun nak kuar pagi nie..seb bek je die belum kuar umah..kalo tak..??gagaga..
.
.
aku ekceli tgh lapar nie..tp rase2nya jap lagi baru aku turun g tapaw makanan.
nie aku nak share la dgn korang beberapa pic yg aku sempat snap mase kat kenduri Paksu aku aritu..smlm xde mood nak publish...
(aku auta jer..ekceli smlm pic2 tue sume ada dalam lappy aku yg aku tinggalkan kt adik ipar aku kat umah..)
.
.
so..korang tgk la orang yg mase tu tgh sakit yg berusaha sedaya upaya nak pegi makan kenduri...siyesly tak macam orang sakit..mase tu pun aku dah sehat dah..huhuhu..kenduri punyer pasal..ade ayam goleh tue...kene la sehat2 kan badan..btoll takk..??so..korang tgk la yer sementara aku pg cari makanan utk dimakan ...tata..

Huraian
1) aku bersama suami n Baby Fateh..
2) aku n my adik bongsu..Zetty
) aku dgn Baby Fateh lagikkk..
4) Baby Fateh De Oranges...Bley gitu...??

3 comments:

  1. morning shis...p tapau pe bfast pg ni? herm...camne nk buat linkwithin tu? mcm menarik je...

    ReplyDelete
  2. ooo...saya keje kat mardi..tau kan?

    ReplyDelete