Pengikut Setia

Wednesday, 3 June 2009

????


aku tak taw camne nak luahkan betapa Bosannya aku saat ini..nak kate aku xde keje..x la jgk..keje melambak2..cme aku jer xde mood nak wat keje arini..ekon kat opis ni plak sejuk ya'amat..dah naik beku dah separuh badan aku nie...same beku cam otak aku skang nie..

.

.

td..aku sempat tolong Bos aku buat jadual kursus..benda tue simple jer..senang mcm mkn kacang..lansung tak mencabar kredibiliti aku..ahakss..( cam la baguss sgt..)..sblm drpd tu..aku sempat gak g melepak n menyemak kt tempat Zuherni, Mak Timah, K. Wani N Kak Mis..dorang jamu aku makan keropok..abes jer keropok2 tu..aku pun blah dari situ..xde benda aku nak wat lagik kat situ..

.

.

lepas tu aku g toilet..smbil2 aku dok betulkan tudung aku nie..aku ternampak seutas jam tangan..ntah sape la tercicir or yg kaya sgt smpi nak tinggal2kan jam tangan tu..nampak sgt jam EKSIBIT..huhuhu..( jahat mulut aku )..aku amik jam tu n serahkan kat Kak Mis..suh die emailkan kt Webmail KPDN..nanti kalo tuan die bace email..pandai2 la die tuntut kat Kak Mis..

.

.

hurm..pastu aku masuk balik kat bilik aku..aku duk balik kat depan pc nie...nie yg aku tgh taip entry nie ni..sambil2 borak ngan opismate...jam kt dinding baru kul 4.20ptg..ade lagik 40 minit baru aku leh balik..(aku skg dah balik kul 5 ptg )..xde la best sgt cite nie aku kan..tp skurang-kurangnya..ade gakla benda yg nak aku bebel n merapu kat sini..Muahahaha...

nampak sgt kan yang aku nie memang tgh

BOSAN!!!

3 comments:

  1. hai...
    tertanye2 la kita sapa kah gerangan ni..rupe2nyer aweks amir..

    hurm..klu x keberatan leh tak bg azzreen nye url blog ni...nak add dia x dpt la..

    plzzz.....

    hurm..knp bosan giler?

    ReplyDelete
  2. ooppsss...sori tatau la plak..x terima pun undangan dari amir...neway tahniah..dan slmt berkenalan

    ReplyDelete