Pengikut Setia

Sunday, 5 April 2009

Weekend Menu...

Arini aku xde g mane2..lepak2 kat umah jer...my hubby dah kuar dgn his father n his bro' ke hulu langat...g tgk umah bapak kat sane katenya....

but before dorang gerak kuar td ..aku dah jamu dorang makan tghari kt umah nie...ntah ape mimpi aku arini pun aku tak taw la...byk plak yg aku masak...maybe sunday mood kowt mendorong aku utk masak byk2 cmtue......alamak...makin Gumukkkkk la laki aku..n aku pun sama2 Gumukkk la tak lame lagik...hahaha...

siyesly arini aku masak byk jenis la jugak..macam nak makan 7-8 orang punya menu..ape punyer turrr la...so..tgk la yer menu aku utk minggu nier...








hehehe..tak taw la leh abes ke tak....hantam sajalah labu....




So...selamat menjamu selera n selamat berhujung minggu utk semua..

6 comments:

  1. hoho .. masak banyak2
    makan ramai2
    itu yg paling best :)

    ReplyDelete
  2. bolehh x kalaw lala mtx akk masakn tok lala satu hary kt umh lala ngeeeeeeeeeeeeeeeeee :D

    ReplyDelete
  3. masak pe yang oiiii...masak megi??ke masak air...huhuhuhu

    ReplyDelete
  4. masak semua menu dlm entry neyhhhh nak nakkkk

    ReplyDelete
  5. bestnta..bestnya
    dah ada umah sendiri
    ada suami
    mmg akan rajin masak kan
    ada org nak makan...
    kalau zaman bujang
    masak byk2 takde sape nak makan

    ReplyDelete