Pengikut Setia

Thursday, 2 April 2009

Aku Tak Kisah!!!

Salam..hye all...arini aku sedang bercuti becoz aku rase malas ya'amat nak g keje..hahaha..pepagi ..bile aku bukak blog aku..aku ade dapat satu comment utk entry aku yg bertajuk "Hantaran Siri 2"..

Commentnyer berbunyik begini---->
Anonymous said...

brg google ke brg betul tu?? cam tipu nak berlagak je. tp murah, tak pe lah...


hehehe..tak sangka lak ade lagi yg sudi nak drop komen pada entry2 aku yang dah lepas2...yg pelik nyer..org yg komen tu tak tinggalkan link die kat comment tu..erm...nape ekkk...???

pastu..bunyik komen macam bunyik berbaur dengki n iri hati..kalo ade la link die kat situ..aku ingat aku nak tanye la kat die sket..barang2 hantaran aku yg murah tue...aku gune duit die ke mase nak beli..???

hurm...bleh lak dia kata aku berlagak...dah sah2 memang barang2 tu murah..xde maknanya aku nak berlagak...pastu statement die btanye kat aku barang google ke barang betul??abes yg google siarkan slama nie barang2 tipu ker..??ade ke patut??


org camni patut kene band dek google nie owang2 macamnie nie...dah la masuk blog aku tak bagi salam..agak2nye ni la manusia2 yg tergolong dalam golongan org2 yg ade dalam list yg telah aku haramkan utk menjejakkan diri di blog aku nie...as my warning yg berkelip2 kat bawah blog page aku tu..tp aku rase die nie tak reti bace kut..or saje2 nak wat semak kat blog aku....tp..


ADA AKU KISAH!!!


kalau nak tau barang2 tu betul ke tak...tgk sini ekk..

so now u can judge it by urself my dear "Anonymous" yg tak diUNDANG masuk ke blog aku nie..(kpd sesiapa yg berkenaan)

12 comments:

  1. weh..lilek la..jgn gadoh2...

    ReplyDelete
  2. lilek..lilek gak jah...jangan men terjah jer...kalo nak komen sensangat camtu..biarlah die tinggalkan link..baru gentle...hahaha

    ReplyDelete
  3. betul tu ... kalo kita nak marah kat org sekalipun kena gentleman ler..

    kasi tau nama kita...
    sonang org nak cakap balik..

    anyway ... jgn lyn sgt org camtu :)

    hydir.com

    ReplyDelete
  4. wat diam suda la akak
    de je org yg xpuas ati ngan kite
    org cmtu jgn layan la

    huhu..pndai yana nasihatkan akak..
    tp diri sendiri pun xkena

    ReplyDelete
  5. tapi barang2 tu tetap murah jugak... ngeee....

    kata pegawai?

    ReplyDelete
  6. biasala.. Encik atau Cik Anonyadkauhdnauky tu mmg suka buat hal kt blog org.

    selalau takot nk tunjukkan identiti sendiri. nak bg pendapt, tp sorokkan diri. penakut.

    alah, pedulik kan je kak ju. janji kite tak kacaw hidup org, tul x? hehhehe.

    ReplyDelete
  7. aku rase la kan..aku cam tahu je sape kah gerangan "anonymous" nie..kat dunia nie..setahu aku la..ade sowang je yg jaki n dengki dgn ape yg aku ade..memang die je the n only manusia yg busuk ati dgn aku..almaklumlah aku ni walau miskin tp selalu dpt ape yg aku nak..x mcm die..si kaya yg sering gagal dalam hidupnya..die hidup menjadi mangsa kebodohan dirinya sdiri..arap muke je macam pandai..tp sbnrnya die bongok++gemokk..hahaha....or maybe juga dia antor kuncu2nyer..kuncu2 yg same benak ati n bloodyfool macam die jugak..hahaha..

    **die gune kan url aku as her link..die ingat die cerdik..maafla yer..aku tak sebodoh si GEMOK itu..

    ReplyDelete
  8. Bodohh betul org tue kan.. penakot.. ala.. ckp jek la dia jelez ngan sis.. kan senang..

    ReplyDelete
  9. okies adik dah dapat cam yang mane satu...

    ReplyDelete
  10. ala sis.org mcm ni sebenarnye dah xd keje nak wat tu yg slalu kacau org.

    pahala die dah bnyk sgt tu yg teringin nak wat dosa bnyk2.br seimbang kt die.haha.

    ReplyDelete
  11. uish...bangang tull...sakit hati sgt dah tu

    ReplyDelete