Pengikut Setia

Wednesday, 1 April 2009

About PrtSc a.k.a PrintScreen..

Aku ade tertengok kat blog Cik Beliau(namanye dirahsiakan) berkenaan dgn tajuk diatas...very nice..utk makluman korang...aku sdiri tak reti pasal benda Allah nie..mujurlah Cik Beliau publishkan entry berkenaan dgn perkara tersebut.,.ade gak la input ,,Naive betul aku nie kan..Naive ke Daif...??arrgghhh!!!..watever..

Siyesly..aku tak reti pasal printscreen nie..slalu kene skolah dgn laki aku sbb bile aku nak save je page website mesti aku tanye die nak tekan ape...pastu nak wat camana..padahal aku skoah lagi tinggi dari die wlupun gaji die lagi tinggi dari aku..ahaksss...


so..hasil dari percubaan aku mengikut ape yg ditunjukkan di blog Cik Beliau..maka aku telah berjaya menghasilkan beberapa printscreen..aku tiru sbijik2 dari page Cik Beliau..hehehe..thanx yer Cik Beliau kerana dah mengajar akak nie tanpa cik Beliau sedari..so..inilah hasil peniruan aku yg agak berjaya..Taraaaa..



Ha..ni la yg aku dapat..huhuhu...

7 comments:

  1. wah!..i pun x tau sebenarnye..mmg bute IT w/pun dulu blajar IT..kuikuikui..camne nk buat ek cik dania?

    ReplyDelete
  2. dlu sy pon xreti gak...
    selepas belajar ngn cik beliau, sy telah tahu erti idup sebenar..(errr....agaknye org yg same kot??)
    ia amat berguna buat budak2 yang banyak assignment mcm saye ni..huhu...
    nk letak kat appendix banyak2..
    biar lecturer pening..
    haha

    ReplyDelete
  3. wahahaha~~!!!
    wahahahaaahahahhahahhaa~~!!!

    adeihhh...takleh blah la bace entry orang tak reti mau print-screen or save web pages...

    aduiyaiii...anak buah den yang tadika tu pun pandai wat print-screen itu...hoho~~!!!

    gile ah...takleh nak berenti gelak plak dah nih...jem mulut sat...hahahahaha~~!!!

    ReplyDelete
  4. yg tak taw nie la yg nak belajar..bukannyer terus2 pandai...n yg nak mengajar tu lebih mulia dari yg pandai tp simpan ilmu sowang2..ekceli tak kiralah dimana ianya mula belajar yg penting keinginannya utk blajar...ok...dari nyemak kat page orang lain macam manusia yg tak bley diajar..n kurang ajar ..ape kes..??

    ReplyDelete
  5. nak2 manusia yg hanya pandai tinggalkan komen tapi tak berani tonjolkan diri..ape nak malu kalo ko betul2 bagus...ke ko xde kemaluan..??ahaksss..aku lagi kelakor tgk manusia2 sebegini...muahahaha..aku ingat aku yg tak bape pandai..rupenya ade lagik manusia yg lebih bodoh...wakakakaka...!!

    ReplyDelete
  6. haha.mcm i taw je sape cik beliau tu.rsnye mcm nah nmpk entry tu.haha.


    dulo i pun x taw.tp dsbb kn nak wat report tok pratikal i terpkse tnye senior kat ofiz i dulo.malu taw.tebal muke sebnyk 4 inci taw.haha

    start dr tu i dah agak terror sket.haha.

    i ni bab bnda2 ngarut mmg x terror sungguh.haha

    ReplyDelete