Pengikut Setia

Tuesday, 24 March 2009

Kesengalan Berganda...JJCM #2

Today...aku rase sgt2 mengantuk...nak wat keje terasa tersangatlah malasnyer..xtaw nak publish ape arini sbnrnya...so aku nak bitau la aktiviti sengal aku dan kawan2 aku mase lunch tadi..ala-ala rancangan Jalan2 Cari Makan...

Ekceli arini..aku, Ayu, Kak Faris n Si Yanie g lunch kat Alamanda..semua gara2 hasutan aku n si Yanie ttg kelazatan donut2 kat Big Apple ...nyum3...++ aku ade dapat kupon donut percuma smlm..so..aku promote kaw2 la kat kak Faris n Ayu...dorang pun ape lagik..laju je la setuju dgn cadangan aku n Yanie...

Mule2 kitorang g beli donut 2 kotak kat Big Apple..pastu lepak kat RASA..wlupun kitorang dah beli 12 ketul donut..tp aku still terliur nak makan Laksa Asam...kak Faris lak layan Mee Kari..si Ayu makan nasik campur...cume Yanie sowang je yg tak makan benda lain selain dari donut...arini kire kitorang makan besorrr..hahaha..

Tgklah aksi2 dorang mase tgh layan makanan masing2 tue...terserlah kesengalan kitorang..OooppSS..gambar aku takde..sbb akulah penerbit rancangan nie...Jgn marah arrrr!!!...ahaksss...

Gerai menjual Mee kari, laksa n bermacam2 jenis mee lagik..


yanie n ayu...o.t.w nak ke Big Apple g beli Donut...


Laksa Asam..nie aku punye makanan tgahari utk ari nie..(tak termasuk Donut 3 ketul..ahaksss)


mee kari kak Faris..nampak cam sedap kan..


menu aku n kak Faris..++ due kotak Donut Big Apple yg berisi 6 ketul donut setiap satu kotak...hahaha..maknenyer aper???maknenyer...ade 12 ketul la...muahahaha


kak faris layan mee kari dulu.


ayu yg sbnr2nya dah kelaparan...sempat lagik posing smpi terjelir lidahnye..hahaha..sengal...


kak Faris tetibe nak jadik Wahida lak tem2 tgh makan ....kunun2 nyer lah..ekceli pantang orang hala camera..posing la jawabnye kawan2 aku nie..



si Ayu tgk layan donut lak....tu pun lepas layan nasik campur...ape punye turrrr la...tgkla betapa sengalnye die....

2 comments: