Pengikut Setia

Wednesday, 25 March 2009

Barred!!

Line tepon laki aku kene BARRED!!!...
Aduh...sakitnyer jiwa dan raga bile line tepon kene barred wlupun line tepon yg kene barred tu bukan line tepon aku...huhuhu..

ape yg membuatkan aku geram bile line tepon laki aku kene barred ialah...ianya turut menjejaskan akaun Maxis Broadband aku jugak!!!!..skang Maxis Broadband aku pun kene BARRED jugakkk..Waaaaaaa...!!!

so bile dah kene barred,maknenye aku xleh la bukak internet melalui lappy aku..n ini juga bermaksud aku takleh nak bukak FS aku, MS aku n mcm2 lagikla..terutama YM!..adoiiii...

nak tak nak aku terpaksa gune pc Carlos utk bukak internet..nasibla bley bukak blog...kalo blog aku ni pun kene block jugak..maw pengsan aku dibuatnye...huhuhu..

tgharini aku nak g setel bil maxis nie kat Maxis Centre Alamanda..so petang nie leyh la bukak balik aku nyer broadband...luse..laki aku dah gaji..ape lagik..aku submit claim la kat die..hahaha..

hurm....napelah..benda camnie pun aku nak publish kat blog nie...???..entahla..maybe aku takde tempat nak luahkan perasaan btapa aku geram bile broadband aku takleh berfungsi...(wlupun korang takleh menjawab secara lisan..skurang2nya..korang mengerti ape yg aku rasakan saat ini..tu pun kalo korang cuba nak mengerti lah kan..)

3 comments:

  1. Laa.. kene barred lak..

    Adoiyaii perantin baru neh.. hehe

    ReplyDelete
  2. xpe2 dania.

    biase lh tu barred mengebarred ni mmg maxis suke sesgt.
    haha~

    ReplyDelete
  3. laa.
    awin pulak tak leh bg msg shoutbox kat sis..
    byk kali dh.
    eii.bengang2..
    hehe

    ReplyDelete