Pengikut Setia

Friday, 19 December 2008

Bored

hurmm..wat a bored day i'm having here...nasib baik la ade laptop kesayangan aku nie..n nasib baik jugak kat sini ade provides WiFi..kalo tak..mati kejung kebosanan aku kat sini....almaklum lah..from the 1st day lagik org yg same yg bagi ceramah n cerita2 yg sama yg diulang byk kali sehingga menimbulkan rasa bosan pada aku yg sedang memerhatikan di belakang dewan...almaklumlah jugak..aku ni kan Urusetia(si kurus yg setia..kurus kah???...gagaga)..

esok adalah hari terakhir aku disini..ekceli aku dah tak sabar nak balik kl n tak sabar jugak nak sambung akunye keje nie kat Sutra Beach Resort..kt sane tempat happening sket..n bley mandi laut...kat sini ape la ade..nak mandi gune pili Bomba bley arr...huhuhu...wat so ever..aku pun dah smpi kering idea nk buat..

so tunggu lah cerita aku di Sutra Beach Plak..wokey ..Kita Jumpa di Sana (kunun2 adelah bunyik sore bergema 7-8 kali)..chow chin cow....

~Tata~

No comments:

Post a Comment