Pengikut Setia

Monday, 15 December 2008

Ape ade hal dgn Umo..

hehehe..saje singgah sini jap lepas aku ngadap entri kt blog si Akiss.nak nyibuk sket jer
nie.hurm,isu tentang si Linda Jasmine,30 dah nak menikah dgn Que Haidar ,29..Febuari
depan..


Pada aku..dorang 2 org tue padan jer sbnrnya...umo x jadik hal dah skang nie..( becoz aku sdiri pun tua 1 tahun dari tunang aku..ahakss)..wlupun janda,Si Linda tue memang cantik...n si Que tue..quite handsome wat..cumeny,e badan die agak 'cekeding' je lah..(x cukup makan kut..maybe..Ooopss..out of da record k..)..sbb aku ade tjumpe dgn mamat tu aritu kat Sungei Wang..mase tu die tgh hang out dgn si Liyana Jasmay...Liana tu pun same gak kurus cekeding....maybe jadik artis nie kene cekeding2 jer kut...aku kata MAYBE jer..k..so kepada sape2 yg CEKEDING tue..jgnlah plak pasan yg korang layak jadik artis..hohoho..


so..aku doakan dorang bahagialah nanti lepas kawen..same as aku doakan utk aku jugak bile aku dah kawen nanti..dorang tue dah tentu2 nak kawen dah bulan 2 nanti..tp majlis kawen aku...hurm..TUNGGUUUUU!!!..



* cekeding = kurus kering a.k.a kerempeng + cicak koben @ papan plywood n etc...

1 comment:

  1. kekekkeke. dorg mmg padan. aku suka. kapel yg unik. even umo pmpuan tu lg tua. heheheh.

    ish. ni yg nk cikeding ni, nk kd artis. wakakakaka.

    ReplyDelete