Pengikut Setia

Friday, 14 December 2012

My Dabel A

Dah bersawang blog aku nie.. bru beranak dua..dah gini keadaannya..
klo 3-4 org..ntah2 aku lupa aku ni ade blog..
klo ingat ade blog pun..ntah2 passwordnye pun aku dh lupa..
blum ape2 dah nyanyuk..
biasala kan ..org kata beranak pompuan terputus satu urat kentutnya
klo beranak lelaki.. 2 urat terputus..
anak aku lelaki dua2nya..
maknenya dah putus 4 urat kentut aku..kekeke..

Kalo ikutkan..mmg aku xde idea nk apdet blog ni hah..
last entry yg aku post ialah pd 30 Oktober..
mase tu umo Ariq pun baru 14 hari..
Arini usianya dah pun 57 hari..
Baru la terasa nk up entry..
nk bg nmpk yg blog ni msh beroperasi je sbnrnya..

Alhamdulillah.. dah hampir 2 minggu aku lengkapkan tempoh bpantang aku..
wlupun bru lepas abes pantang.. tlg jgn bygkan yg aku ni dah selim 
seselim Erra Fazira yer.. no no no
aku masih menten dompot as usual ye kwn2..
but to be frank.. aku mmg sdg dlm usaha nk slim down..
bru dlm usaha..blum btol2 berusaha lagi tu..hihihi
target aku nk ilang kan dlm 10kg-15kg lg

and hopefully aku berjaya naik keje on April 2013 dgn bdn lbh fit n slim
yesss... percayalah...aku mmg bcuti sehingga April 2013..
korang x silap baca dan bkn aku yg silap menaip..
Ekceli aku amik cuti tambahan.. cuti tanpa gaji selama 3 bln.
jd..6 bln la aku akan bercuti..hoyeahhhhhh..
best ke?? ermmmm..so far so good...
jgn nnt tem naik keje aku jd lepu sudehhhh..
mau tumpul skill aku.. mudah-mudahan x la..

ok.. dh panjang aku celoteh..
bile xde cite..xde cite lnsg..
dh stat bcerita..tak reti nk stop pulak..kakaka
*tu yg aku mls nk mula tue*

now meyh layan pic terbaru aku..
eyh silap ... mimpi la aku nk up muka aku yg menembun ni kt sini
tepek gambor anak2 sudehhhh..
so lets layan 2-3 pic Ariq yg bkl berusia 2 bulan pd 17 Dis nie..
cekkidautt... :)


Alif and Ariq
my heart,my soul,my everything 

Ariq di usia 50 hari..kesayangan ayah,ibu dan alom ;)


si dompot jr.  duk sarung baju2 alom jer.. emsem kan sy dalam pakaian nie..
putim tu je dah buat sy nmpk macho..kikiki

7 comments:

  1. Ahhhhhhhh jeles!
    nak cuti tanpa gaji jugak!!

    ReplyDelete
  2. juuuu, jgn la benti blog, bermula dgn bloglah kita kenal.. :)

    caiyok caiyok.. kita update pasal anak2 jer..:)

    ReplyDelete
  3. BES NYE CUTI LAME2 KAN...DAPAT NGK ANAK 24 JAM DEPAN MATE

    ReplyDelete
  4. semoga berjaya slim kak. hehe. comelnya anak akak.

    ReplyDelete
  5. Comel anak, jom join contest...:)http://dianadicious.blogspot.com/2013/03/jom-menangi-march-giveaway-2013.html#_

    ReplyDelete
  6. hai.. salam kenal,
    follower no.82
    done follow sini,
    jom follow teman yea yunk..=)

    http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog

    ReplyDelete