Pengikut Setia

Tuesday, 19 July 2011

Lunch td...



Hari kami Geng The Eaters lunch bersama lagi..*ekceli hari2 pun..
kali ni korum still tak mencukupi.. ika xde, ana pun xde.,.
memasing bizi.. so kami lunch berempat je lah
kami kan mmg xde keje lain selain berkumpul makan bsama2....


kali ni kami makan kat Presint 3,
apetah name tempat tue.. De Umai ke abenda tah..
aku pun tak apal sgt.. Farhana la rekemen tempat nie.. sedap katenya..
so hari ni.. setelah dah lame tak jamah nasi for lunch.. aku bedal nasik..
ari ni aku makan Nasi Goreng Kerabu oke.. kira halal je lah..
petangkan kat gym .. aku bakor balik kalori2 tue.. yeahhh!!







buku menu.. siap balut dgn kain batik u ols..





isi kandungan dalam buku menu.. no peektures.. senarai makanan je..





nie nasik goreng seafood.. akiss punyer..







nie bihun kongfu.. Farhana punyer.





ni nasik goreng paprik.. Dayah punyer..


aku punye makanan..?? xde.. tak sempat nak snap sbb makanan aku paling lambat smpi.. 
tem tu si Akiss tgh makan.. so die lupe snap2.. ahahhaa..
pada  pendapat aku makanan kat sini sedap.. dan yg paling penting.. murah jugak..
nanti sesapa nak try leyh la datang kat Presint 3 nie.. 
betul2 kat Monumen Sejarah kat tgh2 Putrajaya ni..
tempat ni bukak dalam kul 10 pg kut.. dan tutup kul 12 mlm.. **kalo tak silap la..







abes makan.. posing tepi tasik berlatarkan Masjid Sultan Mizan :)





posing bawah pokok pon jadik...





dah balik opis.. terus semua menyemak kat partition aku..  hahaha..
** kenyang giler makan arini..
cam malas nak g gym.. boleh..???

2 comments:

  1. doh mu jangkit ena gok ke main peace2 neh? wahahaha ;p

    ReplyDelete
  2. huhu, kalau tau g makan kat umai, ana blah je tadi, malas nk buat keje. dr dulu lagi nk g umai ni. tak berkesempatan jek..

    ReplyDelete