Pengikut Setia

Tuesday, 28 June 2011

Nak Jadi MAYA KARIN??




Minum wajib setiap hari sejak sebulan lepas


Tajuk mmg sgt tak bleyh blah.. kalo aku minum mendalah nie 100 botol pun lum tentu leyh jadik cam Maya Karin.. Maya Kering, mungkin..!! muahahaha.. sempena sambutan hari ibu yg lepas.. asben menghadiahkan aku produk nie.. mungkin die dah perasan bini die dah tak cun.. sbb tu die sogok menda nie suh bini die minum.. mana taw kot2 leyh bertukar jadi Maya Karin.. tp mmg mimpi lah kan..


So semenjak dari itu, aku mmg terus amik minuman nie as minuman wajib diambil setiap hari.. Stok?? pastinya my beloved asben yg sponsor.. kate nak bini cantik kan?? kene lah kuar modal sket.. nak antar bini g London Weight Management.. tak mampu.. bagi minum pati Prune nie pun dah cukup bagus.. benda nie bleyh tahan mahal gak regenya.. die nak sponsor.. aku terima je dgn mulut ternganga.. kekeke.. slalu asben akan belikan yg se pek ade doblas tu.. rege lebih kurang dalam rm45-rm48(kalo tgh offer) .. kalo yg ade 6 kotak .. rege die rm25++..kire lebih jimatlah kalo terus beli yg ade doblas.. :)


Sejak aku minum nie.. perubahan pada diri aku adalah; kulit rase anjal dan mulus.. n badan rasa lebih bertenaga.. *ekceli asben aku kadang sponsor Pati Perisa Berry jugak.. bukan prune aje.. sesekali nak jugak tukar citarasa..tp slalunya aku mmg amik Pati Prune .. yg tu la yg kunun2nya Maya Karin amik.. tp so far.. ok lah.. aku mampu telan sekali hirup je berbanding mase aku amik Brands Pati Haruan Ginseng dulu mase lepas bersalin.. mmg berkedut nak ngabihkannye.. hahaha..


So , kepada sesapa yg umo2 sebaya aku or yg masih muda tu.. elok jgklah amalkan benda nie.. sbb die ade byk Vitamin yg baik utk tubuh.., *aku ni hah nyesal dah tua2 baru nak amalkan.. p/s: dlu xde org sponsor babe.. skang dah ade.. mmg ler bleyh layan ari2..so selamat mencuba kepada yg ingin mencuba.. :)


** mane tahu kot2 tak dapat jadi Maya Karin
 leyh jadik Lisa Surihani ke..
eyh.. ape kaitan..?? sengal..






4 comments:

  1. 3 bulan seblom kawen mmg pja telan benda alah ni la...mmg menakjubkan...kulit mmg mulus...hehehe

    ReplyDelete
  2. samelah mcm pja sebelum kahwin mmg amik tp mcm xnampak perubahan sgt. ke xperasan xtau lah. sekarang xamik psl mls. cuba menda lain plak.

    ReplyDelete
  3. hye jue, kite tag jue utk join contest ni. moh kite moh :D

    http://ciare.blogspot.com/2011/06/cute-and-awesome-blog-contest.html

    ReplyDelete
  4. Jue, ann ada gak minum ni. tp sekali sekala. haha. tu pasal kulit tak mulus2 lagio agaknya. kehkehkehkeh

    ReplyDelete