Pengikut Setia

Friday, 10 June 2011

Makan Lagik..

Sebelum cite nie basi.. bek aku publish dulu... kejadian ini berlaku semalam di Pasaraya Warta , Bangi.. Kami telah dibelanja makan  oleh Hidayah @ Mommy Adam.. Seperti yang dah aku psssstt~ kan kat korang dalam entry bertajuk 07.06.2011 tu..ingat tak .. ingat tak??.. sebenarnya  mak budak yang sorang tu tetibe ngidam nak belanja kami (geng The Eaters) makan.. hahaha.. kan best kalo ari2 ade orang ngidam nak belanja aku makan.. fuhhhhh!! murah rezeki korang seme..  kali ni kami dibelanja makan dgn makanan2 nie.. sile layan mata anda semua ye..





yummeh.. sedap nih!!





tempura ni best.. dapat sekor je.. :( .. tp still Alhamdulillah..





yang nie sampai last skali sbnrnya.. Lava Chocolate Cake.. sedap gile babas..



Pepperoni Chicken Pizza.. kateku Pepekroni.. 



yang nie brradstick yang tak bape nak laku sgt aritu.. sbb dah ade byk pilihan sgt atas meja tu..benda free mulelah tak di layan sgt.. hahaha



Hawaiian Tuna.. sedap siottttt.. mmg meriah tuna die..






bersama Salad banjir.. hasil tangan Ana Lyana dan Farhana Nadia.. makan korang smpi lebam.. muahahaha~





cheezy lava yg mmg melekitttttt dan yummehhhhhh!!!





Walla.. nie my pebret... :)


Lunch smlm kekurangan korum bile sorang ahli geng The Eaters tidak dapat join.. Si Ika MC semalam.. so kami berlima org sajalah yg pegi.. sape lagi kalo bukan aku, Farhana, Akiss, Ana Lyana dan si tukang belanja.. Hidayah..so kenyang semalam.. smpi rase ngantuk nak tido kat dalam Pizza Hut tu jugak..makan sambil sengguk2 sebab kekenyangan.. hahaha..


Next.. giliran sape plak antara kami geng The Eaters yg nak open table... kte tunggu~.. :)


Okbai.

No comments:

Post a Comment