Pengikut Setia

Monday, 27 June 2011

Hujung Minggu



Oleh kerana gambar-gambar yg disnapkan masih berkampung dlm dlsr, maka yg ade nie jelah yg dapat aku tepek.. As mukadimah ok kowt.. :) 


Semalam after lunch, aku anak beranak telah ke sini..*macam korg taw je SINI tu katne kan?? sengal.. ekceli aku ke Critterland.. Indoor Playground yg bertempat di  dalam bangunan The Heritage, Balakong.. depan The Mines Shopping Center tu. Tempat nie ala-ala Megakids di Midvalley.. tp pada aku tempat ni lagik syok.. sbb aku pun leyh join anak men sume permainan kt dalam tue.. *giler tak sedor diri dah tua bangka.. kekeke..


Cite banyak2 pun tak best.. sbb xde gambor.. nnt lah aku sambung ye.. saje nak kasik korang cuci mate je dulu tgk sticker nie..nak taw aku g sane dgn sape lagik..? ape yg ade kat sane tu?.. n dgn sape lagik aku jumpe..?? tunggu di entry penuhnya nanti k.. 


Kbai.. :)


**JueRayyan Zunita itu adalah nama sbnr saya.. :)

2 comments: