Pengikut Setia

Saturday, 4 June 2011

Dengan Wajah Baru..




Semua pun sudah nampak kan apa perubahan yang berlaku pada blog ini? Walaupun latar belakangnya masih kekal sama, tapi kepalanya sudah bertukar...ala-ala otomen, bertukar sokmo.. hehehe.. aku mmg gemar tukar-tukar header blog aku ni.. agak-agak dah mula bosan dgn header lama, mula la aku godek-godek, cari ilham baru nak wat header. Rasanya design kali ini yang paling simple dan aku sangat-sangat sukakannya. cantik tak..?? 




Header baru ku..:)


okbai.

No comments:

Post a Comment