Pengikut Setia

Thursday, 28 April 2011

Kemaruk Twitter..

Dan inilah akibatnya.. belog sdikit terabai.. fesbuk apatah lagik.. jenguk sekadar yg sempat ajelah.. sbb mase byk diluangkan dgn bersembang di TWITTER.. kat sana rasenya lebih meriah.. chatting2 dgn kawan2.. kalo lagi ramai kawan lagik best.. so takyah nak tunggu share cite di blog.. kat Twitter pun dah leyh share dulu.. kecuali la kalo benda ygnak diceritakan tu agak panjang.. barulah tepek entri kat belog nie sbb kat Twitter satu post leyh antar 140 perkataan je.. mana cukup kan nk bercerita panjang2?? skurang2nya 3-4 muka surat.. kan~.. tp tu lah.. bile dah duk leka sembang2 di twitter.. segala keje tak menjadi.. contohnya arini.. aku tak sentuh satu keje pun lagik.. duk semabng2.. pastu pegi lunch.. pastu masuk opis sambung nyembang balik.. keje yg ade kat atas meja ni aku jeling2 gtu je.. nak2 esok aku cuti.. nak bercuti di Langkawi la katakan.. ofkoslah mud nak wat keje dah sampai ke laut cina selatan.. hahaha..


so kepada sape2 yang ade twitter tu sile2 lah add aku yer.. kalo agak2 entri tak berapdet2 kat sini nie.. leyh la tanye khabar aku di sana.. id twitter aku adalah JUERAYYAN .. :)

3 comments:

  1. tak da twitter..coming soon kot..letih pakai touch screen..cepat hang sebab kena baling ngan AR..haha

    ReplyDelete
  2. ok la gne touchscreen.jue pn o9 gne x10.tp mostly gne bb..tu yg leyh tweet2 anytime anywhere.

    ReplyDelete