Pengikut Setia

Thursday, 14 April 2011

Chatbox - ku ..

Dah 2-3 hari gigih nak mencantikkan blog.. dan harini aku berusaha utk park chatbox kat tempat yg lebih sesuai.. nak taw kat mane?? so pade kawan2 yg rajin menjerit di chabtox aku tue... sile rujuk pade gambar2 di bawah yer...


Gambar 1 : nampak tak yg kaler ijau tepi blog aku tue.. ha situ lah aku park chatbox aku... sesuai kan??




Gambar 2 : bile korang click kat ctu, maka akan keluar lah rupe cam gini... santek tak?? maksud aku.. santek tak background chatbox aku..?? :)





** akhirnya aku berjaya cantikkan

belog dalam mase 2-3 hari.

No comments:

Post a Comment