Pengikut Setia

Monday, 7 March 2011

Alif :: 1st Year Besday Present :: Pullman Photoshoot

Petang semalam...
selepas setel potluck session..
kami telah ke Puchong..
menerjah ke My Dear Warehouse Sales.. lagiiiii..
mencari sesuatu utk dijadikan adiah 1st year besday
utk Alif.. buah hati kesayangan ku
cari punye carik..*sbnrnya sejak dari ari jumaat lepas dah survey..
aku telah menyebat sebijik stroller..
aku sgt2 berkenan dgn stroller nie..sgt stylo..dan murah
kalo ikutkan retail price.. harga stroller tu RM359.00
tp smlm kami dapat dgn harga RM233.00 jer..
murahkan...???
tp .. aku x berani nak beli on last friday
memandangkan dah ade 3 bijik stroller kat umah
kalo beli on friday tu.. kompom kene maki dgn mr asben..
tp lobi punye lobi..pujuk punyer pujuk..
last2 asben setuju g beli stroller tu on Sunday..
so dengan laju lah menyebat sebijik..ahahaha..
*dgn syarat: kene let go 2 bijik stroller yg sediaade kat umah..
stroller tu masih elok2 lagi sbb dah ade 3 kan..
kompomlah tukar2 pakai tak tumpu kat satu stroller jer..
so masih lah lagik dalam keadaan baik..
asben suh jual murah2.. so akan dipertimbangkan kemudian..
so nnt kalo ade yg nak beli stroller murah2 as 2nd stroller..
leyh diskus harga dgn aku.. aku bagi rege kawan2..
k, berbalik pada cite adiah besday Alif..
maybe terlalu awal bagi..
tp disebabkan sales tu akan berlansung smpi 13/o3/2011 jer
n disebabkan bimbang stroller tu kehabisan stok..
maka semalam dah bawak balik sebijik..
balik umah tue..siap pasang2..
n then ayah ajak test power stroller tu kat Pullman..
Pullman lagik.. hurm...dah smpi sane.. ape lagik..
wajib lah photoshoot skali..
kali ini ibu dan anak lak jadik model..*aritu ayah dah jd model..
*
*
*
yeahhhhhh!!... sile layan gambor2 kat bawah nie k..
.
.
Tema :: Alif Posing With His 1st Year Birthday Present At Pullman,Putrajaya
















** dari model kenit tu tido smpi lah model kenit tue tjaga
kami gigih nak cari pose2 yg menarik..
seb beklah mase die tido tu ade model cun duk sblh..
so gambar jadik makin menariklah kan.. ahahaha~
sgt perasan.. kan??

8 comments:

  1. stroller baru rupanya....byk betol stroller alif yer..huhuh..

    yelahh..gambo2 ko amek pon cantet2 gak jue...kekekke =p

    ReplyDelete
  2. jue...cantik stroller tue..lylie pn tgh cari stroller baru tuk alya nk cari yg kecik coz yg sedia ade besar sgt....wa...sempat lg terjah warehouse sales nie...

    ReplyDelete
  3. semua gmbar cantek2 ahhhh...
    lg2 cantekkkk tang header tuhhh :p

    ReplyDelete
  4. auwwwww. ibu awak ni sehati lah dengan ibu kaisya. hahaha. Jumaat lepas anT pun rembat satu tp kaler blue.


    lepas ni kita photoshoot together2 eh. model stroller Mydear. heheheh

    ReplyDelete
  5. ena ::
    hampessssawitt.. kan aku dah kate.. aku tangkap pic lagik cantik dari laki aku.. wakakaka~

    Na::
    header cantik... erk... i tlupe i ade utang header ngan u.. nnt akan diusahakan ye.. :)

    Lylie::
    samelah dgn Alif nie..jue beli sbb yg ade tue besar2.. dah malas nak fold masuk bonet kete.. wat sempit bonet.. hehehe..g la mydear warehouse tu.. sane byk stroller.. murah2.. sales sampai 13/3 nie..

    Ann ::
    ye ke?? same design ker stroller Alif n stroller kaisya..?? okeh..pasni kite photoshoot same2 baby My Dear.. ;)

    ReplyDelete
  6. nice juga view kat situ ye Jue. hmm, igt nak bawak Kakal gi outdoor photoshoot situ la nnt leh jumpa Jue & Alif. ehehe.

    ReplyDelete
  7. boleh2.. set time jer.. nnt kite photoshoot kakal n alif same2..nak sgt jumpe kakal yg debob tue...:)

    ReplyDelete
  8. teringin gak stroller stylo2 mcm ni
    tp cha mana reti dok diam dalam stroller..
    hhmmm... penah try kat dia
    mmg tak berpotensi nak pakai benda2 gini

    merah lagi stroller baru
    aunty suka la alif

    ReplyDelete