Pengikut Setia

Monday, 28 February 2011

Persandinganku...

yeah...!!
setelah dh beranak sorang..barulah kami merasa nak bersanding bagai..
ekceli mase kami kawen 2 tahun lepas..
sesi bersanding mmg xde..
jgn tanye mengapa tiada persandingan..boleyh??
takpelah aku jawab je lah bagi pihak diriku..
kami cume memenuhi permintaan famili 2-2 belah pihak..
yg tak mahu kami adekan sesi bersanding..
maka sabtu lepas.. kami telah bersanding bersama putera ensem kami.. :)
siap ade pengapit @ pengepit okeh... ;p~
sangat suwettttttt bukannnn !!.
hahaha~.. cam kelakar jer kan sanding bertiga..
mujurla bertiga..kalo dah berempat berlima..tak ke haru atas pelamin tue..
ekceli.. gambar kat atas tue kami snap mase kenduri kawen sepupu my hubby di Seremban..
dah ade peluang nak bersanding kan.. maka tidaklah kami melepaskan peluang yg ade..
best jugak bersanding nie upenye..ahahaha~
terasa cam nak cakap "ayah.. nnt 2nd anni, kite bsanding nak takkk??"
;p~

inilah pengantin sebenarnya utk hari itu..
Ina dan Faizzal..
Selamat pengantin Baru utk u ols berdua.. :)


Spontaneous Family Potrait
*aku tiada di dalam gambar ini kerana gigih jadik photographer of de day..


**rase cam nak bsanding lagik lah~

2 comments: