Pengikut Setia

Monday, 7 February 2011

Bersantai di MegaKids, Mid Valley

Sejak Seminggu yg lalu (bfore cuti CNY)..
Ati melonjak gembira bercampur eksaited..
tak sabar menunggu ari yg dinanti2kan..
duk kat kg pun ati duk teringat2..
mule2 mase dapat invitation..rase cam.. alamak..!!
pening pale nak cari idea camne nak gerak balik awal dari Ipoh ke KL
slalunya kalo balik ipoh.. ahad malam baru gerak balik KL
mesti mom tanye soal siasat nape nak balik awal..??
thanx God sbb akhirnya mom faham..
(itupun setelah bjanji nak tinggalkan dak demok 2 minggu kt kg
stat awal bulan 3)
seb bek lah en. somi pun memahami jugak sportim..
aku yg mule2 nya tak bape nak kompom dapat join de gath..
akhirnya mendapat lampu ijo utk join..
yahuuuuuuu!!
Dan semalam.. 06 Feb 2011/Sunday.. kami telah ke sini..
v
v
v
v
v
v
v

Ekceli last weekend(before CNY)

Blogger NaNo Nor ade inform nak turun KL

so beliau telah meroger beberapa blogger yg tak balik kg

utk datang berjumpe beliau di mane2,
setelah bersepakat dan berpakat(ahaks~)..
blogger2 yg tinggal beberapa kerat yg tak balik kg tu
telah bersetuju utk ke tempat kat atas nie..

kamilah org yg paling awal smpi..

kalo ikutkan aku ..kul 9 pagi aku dah nak gerak ke sana..

tp rase cam *woooo eksaited giler aku nih..

+- Na pun naik dgn aku.. so kami gerak dlm kul 10..

ingatkan kami plg lambat sbb ikut planning stat kul 10

tp ternyata kamilah yg paling bersemangat sbb smpi paling awal

lepas kami smpi barulah Zuris & Evyn tibe dgn famili masing2..

paling last smpi was puan organizer kite.. Nurul Jamian..

tp xpe.. beliau lewat kerana ade hal yg tak dapat dielakkan..

lgpun janji melayu owez begitu..kan..ahaks~

kite takleh nak kompom kul bape kite smpi..

sbb kite tak taw ape yg akan berlaku now & then..

aku sdiri pun kul 10 lebih baru kuar umah.. :D

nie putera aku dan Na

Alif dan Mika..

muke masing dah eksaited nak masuk main kat dalam Megakids..

sebelum masuk.. kite posim dulu..
see.. Mika dah tak sabar2 dah tue..
**Alif -Relax lah Mika..jgn eksaited sgt..kte kontrol emsem dulu kat sini nie..

ni lah ibu-ibu yg berjaya menghadirkan diri ke perhimpunan

ops.. bukan perhimpunan tp perjumpaan

utk bertemu Blogger Na yg datang jauh dari Kuantan Pahang..

meyh aku perkenalkan sorang-sorang..

sile bace ikut turutan gambor keyh..

*Zuris wif her sweet pwincess, Maya Kysha

*Nurul Jamian wif her cute pwincess, Raina

* Evyn wif her mate shepetts baby boy, Ammar ( siyes cam cine )

*NaNo Nor (yg diraikan) wif her Cik Awe Dondeng, Mika

* ofkos lah tue aku dgn my Dak Demoks, Alif


nilah xtvt kami sepanjang berada di Mkids..

chit chattin,layan anak,

gelak-gelak,borak-borak

tgk anak2 bergomol & ke hulu kehilir sakan bermain


dan inilah kami ...
wlupun tak ramai yg dapat datang..
wlupun tak dapat lepak lame2
(dari kul 10pg++ smpi kul 1pm)
tp still happening..dan enjoy..
aku happy sgt dapat jumpe dgn dorang..
selama nie duk skodeng kat blog2 dorang jer..
now dapat jumpe bertentang mate.. sgtlah heaven..
dorang nie sgt lah best..friendly & nice..


**ekceli ade beberapa org yg dah kompom nak join
tetapi terpaksa kensel last minutes atas sebab2 tertentu..
so pas nie harap dapat kumpul n jumpe lebih ramai lagik
^___^

13 comments:

  1. yeahhh bestnya smlm kan. tup tup dah kul 1 kejap je. rasa tak puas borak2

    ReplyDelete
  2. uwaa... cepatla buat gathering yg kat mines tu... nak jumpa korang jugakk..:)

    ReplyDelete
  3. Nurul::
    tulah.. sekejap jer dapat lepak.. pasni kite kene panjangkan mase tuk melepak tue..baru puas ati..hehehe~

    Ana::
    tulah..kalo ana ade skali smlm mesti lagik riuh..yg berlima pun dah riuh..kekeke..tp xpe.. pasni kite jumpe lagik..kumpul ramai2..yg kat Mines tue kalo tak silap kene postpone..kalo tak silap lah.. apepun kite tunggu ape kate organizer.. *wink3*

    ReplyDelete
  4. nangisssssssssssssssssss!!



    tsk. tsk.

    ReplyDelete
  5. nak join jgak bole????ala,bole la...

    ReplyDelete
  6. wahhhhh perfect!
    na mcm xyah buat entry psl ni dah.
    link kan je. hahahha :p

    ReplyDelete
  7. alah
    semalam dah kat kl dah
    tp mmg tak dpt nak join kot
    keje kat umah byk nak selesaikan
    takpe..takpe..
    kita jumpa di next gathering

    ReplyDelete
  8. Wah bestnya. Kalau Aishah balik JB lambat, mesti boleh join kan? Heee. Tapi dijemput ke? :p

    ReplyDelete
  9. smlm open gath..kebetulan Na datang kl.. planning tanpe dirancang.. sape2 yg ade kat kl smlm tentu leyh join..tp kene tem cuti panjang kan.. tak ramai yg dapat join sbb balik kg.. kalo x mesti lagik happening kan..

    ReplyDelete
  10. haaa..1st time jumpa member2 blog..segan pun ada..tp 1st sampai men senyum2 je kat jue..nasib baik ler betul..hahahha kolo salah malu gak..hahah apa2pun enjoy sgt...best tgk ammar bermain sampai penat2 dia walaupun dia meniarap je..hihihih

    p/s ingat evyn lmbat sebab p breakfast dulu..hahahahaha

    ReplyDelete
  11. kalau fad ada kt kl sure dtg jugak. hehehe.

    ReplyDelete
  12. Evyn::
    Seb bek jue pun senyum balik kat evyn kan..jue pun cam tak cam jer evyn mule2 tue.. tp bile org dah senyum.. jue senyum lah balik..jue dah agak dah.. mesti yg senyum kat jue tue evyn.. kekeke..

    p/s: jue mule2 nak bekpes dulu gak.. tp ati cam, eksaited sgt nak masuk dalam dulu..last2 dah masuk xleh kuar lak.. adehhh..

    Fad::
    tu lah tue, Fad.. kalo tak mesti ramai yg join ahad tue.. mesti lagi happening n enjoy..

    ReplyDelete