Pengikut Setia

Thursday, 20 January 2011

Dan Akhirnya...

petang td.. selepas mogok dengan tido utk beberapa jam..

ayah telah sudi membawak kami 2 beranak keluar berjalan..

destinasi kami : Babylove Warehouse Sales, Sek. 13/1 , Subang Jaya

tempat kami tak berapa pasti ..tp kami redah jugak..

ayah dah give up dah sbb ibu ajak g tempat yg ayah tak taw jalannya..

sbnrnya bukan ayah tak tau.. cuma dalam pale otak ayah tgh kompius..

ibu kate.. kat Subang jaya..

tp dalam pale otak die duk pikir nak ke Kg. Melayu Subang..

wat de hekkkk kan..

tak pasal2 nak marah2 ibu.. padahal tempat tu dekat jer..

dekat2 dgn Sunway Pyramid..

& paling dekat dgn tempat ayah nak men futsal jap lagik..


si Anak lak sibuk nak drive..

die kate ayah drive dgn emosi..

sbb tue tak jumpe jalan..

tgk Alif drive..

leyh smile2 lagik tue.

Alif dah penat lah ibu sbb drive berdiri..
tak sampai2 gak kaki nie nak tekan minyak..
now Alif nak duduk lah plak..
ngee~

** lepas g warehouse sales tue..
singgah makan A&W belakang gudang tue..
pastu terus ke tempat ayah men futsal..
wlupun x dapat ke Batu Cave
tp akhirnya dapat gak kami kuar jalan-jalan
pd ari Thaipussam nie..
alhamdulillah..

No comments:

Post a Comment