Pengikut Setia

Tuesday, 28 December 2010

Kenapa aku ske handphone aku..??


kenapa ekk..??
aku ske henpon aku.. sbb..

::leyh kol,hantar & terima msg::~ hp org len pun leyh wat kan..

::gambar yg camera hanphone aku snap.. cantik:: ~3.2MP jer kowt..

::handphone aku sgt cute::~bleyh lah dari xde..

::handphone aku leyh o9 fesbuk bile2 mase dimane saje::~motifnyerrr..

::handphone aku leyh on twitter bile2 aku ske::~motif lagik..

::handphone aku kaler itam legam sweet::~sweetlah sangattt..



motif entri nie :: nk bitau kat sume yg aku ade enpon..
kuikuikui.. ekceli aku tgh blank xde idea nak bercerita..
nie yg merapu meraban sket lagik je nak jadik gaban...
muahahaha~
^_____^


2 comments:

  1. Kenapa sebab kita semua sama? Hehe.

    Having a great time visiting your blog. Selamat perkenalan & berkawan! ;D

    ReplyDelete
  2. nice to know & meet u too( sabtuday) gak Hannah.. pasni leyh lah keep in touching2 by blog & fb laks kan.. hehehe.. Selamat berkenalan & berkawan jugak.. :)

    ReplyDelete