Pengikut Setia

Tuesday, 17 August 2010

POSH76 GIVEAWAY ANNIVERSARY 2010 ..

Before aku meneruskan celoteh aku arini.. aku nak setelkan dulu tugasan yg MummyDyan bg kat aku pepagi nie.. ekceli mmg idea masih blank lagik.. almaklumlah.. aku kan bercuti sejak ari jumaat last week.. arini baru masuk keje.. so idea masih samar-samar.. apepun.. thanx to Mummy Dyan sbb sudi tag ibu utk wat benda nie yer.. :)
Ekceli tugasan nie Mummy Dyan dapat dari blog POSH76 .. sempena anniversary beliau yg jatuh pada 16.August.2010.. (semalam la) Happy Anniversary to them.. sape2 yg berminat nak join & nak taw syarat2 nak menyertai contest nie sile la klik kat link yg sy bagi kat atas tue yer.. tugasan nie bermula dgn slogan ..

------> "SAYA INGINKAN ANNIVERSARY .. sy dan suami disambut dgn sederhana di samping keluarga tercinta.. terutama skali suami dan anak teruna saya, Alif .. memandangkan anniversary pertama saya pada 13.March.2010 tak dapat di sambut dgn sempuna ( kerana ketika itu saya sedang sarat mengandung.. dan anak kami lahir pada 15.March.2010, 2 hari selepas hari anniversary pertama kami .. adiah anniversary yg paling bermakna ) .. so utk our next anniversary... sy menginginkan diadakan satu majlis kesyukuran.. dihadiri oleh sanak sedara dan teman-teman rapat.. selepas itu, kalo boleh saya nak sambut anniversary dgn suami dan anak kat Genting Highland ker.. Cherating ker.. Pulau Redang ker, mane-manelah tempat percutian yg best yg ade kat Malaysia nie.. yg jauh dari kesibukan kota.. ala-ala honeymoon gitu.. hadiah anniversary?? kalo bleh la.. kalo bleh nak mintak HP baru.. Blackberry Gold ker.. ahaha~.. tp kalo tak bleh, x kisah.. janji suami & anak sentiasa ada disisi sy.. tu pun dah cukup .. :)

Tentang gambar .. mase 1st honeymoon mmg xde, mase preggy mmg saya benci camera.. sbb dalam gambor nampak buruk sgt... so mmg xde gambor wlupun on de date we all celebrate kuar makan2 kat Bangi sambil survey barang2 nak bersalin .. so utk entry nie.. xde gambor la yer yg berkaitan dgn anniversary.. tp sy still nak tempek gambor jugak.. gambor dgn suami & anak saya. Harap-harap pihak penganjur contest nie tak potong markah la yer.. ihihi ..
gambar nie diambil mase kami sekeluarga jalan-jalan kat Seremban.
**Note : utk Mommy Zuris.. sy tahu anda suka join contest lately.. so sy tag dkt awak je la yer..

1 comment: