Pengikut Setia

Friday, 20 August 2010

Apdet Status lagik..

bos aku mmg konpom x datang nie .. hooorayy!! .. jam kat dinding plak lembab sungguh berputar .. aku dah byk kali jeling2 pun die tetap berputar slow .. lembsss .. ia lansung tak takut dgn jelingan mate ku yg tajam neyh..(ape da, men jeling2 ngan jam.. macam la jam tu paham .. kan .. kan .. sengal~) .. org yg kuar masuk dalam bilik nie pun lansung tak menarik perhatian aku .. org2 yang same .. standard lew .. dorang cakap dgn aku pun .. aku wat dengar tak dengar je ( kejam kan~ ) .. bukan pe .. mud takde .. sowi ler yer .. pastu ade lak yg datang mintak sumbangan ikhlas .. aku terpaksa ikhlaskan diri wlupun hakikatnyer ~..( ade sebab kenapa aku kate aku terpaksa ikhlaskan diri .. jgn tanye kenapa .. oke?? ..)

~> hint: org kaya nak wat jamuan berbuka pun nak kolek duit ker..?? .. lu pikir la sdiri..

2 comments:

  1. mummy pun bosan gak ni...tgk2 jam tp rase nye kat ctu2 je dr td.....x sbr nk lik ni...

    ReplyDelete
  2. tawu tak pe mummy.. ibu pun dah panas montot nak stay lame2 kat opis nie.. bosan...

    ReplyDelete